Tanuljon angolul az USA-ban ingyen

Tanuljon gyorsan és egyszerűen amerikai angolt az „Amerikai angol kezdőknek” nyelvtanfolyamunkon.

hu magyar   »   em.png English (US)

Tanuljon amerikai angolul - Az első szavak
Szia! Hi!
Jó napot! Hello!
Hogy vagy? How are you?
Viszontlátásra! Good bye!
Nemsokára találkozunk! / A közeli viszontlátásra! See you soon!

Miért érdemes amerikai angolt tanulni?

Az amerikai angol tanulása számos előnyt jelent. Az angol nyelv a nemzetközi kommunikáció egyik fő eszköze, az amerikai dialektus pedig különösen fontos a globális piacon. Megnyitja az ajtót számos lehetőség előtt, akár személyes, akár hivatásbeli szempontból nézve. Az Amerikai Egyesült Államok a világ egyik vezető gazdasági hatalma. Az amerikai angol ismerete megkönnyíti a munkavállalást az országban, és számos nemzetközi cég számára is vonzóbbá teszi a jelölteket. A munkalehetőségek sokszínűek és széleskörűek. Az angol (USA) kezdőknek egyike annak a több mint 50 ingyenes nyelvi csomagnak, amelyeket tőlünk szerezhet be. Az „50LANGUAGES” a hatékony módja az angol (USA) online és ingyenes tanulásának. Az angol (amerikai) kurzushoz készült tananyagaink online és iPhone és Android alkalmazásként is elérhetőek.

Az amerikai angol tanulása hozzáférést biztosít az amerikai kultúrához és értékekhez. Az amerikai filmek, zenék és irodalom hatalmas része csak angolul érhető el, és az eredeti nyelven való ismerete mélyebb megértést tesz lehetővé. A nyelvtanulás pozitív hatással van az agyi képességekre. Az amerikai angol tanulása fejleszti a memóriát, a koncentrációt és a problémamegoldó képességeket. Ezáltal hozzájárul a személyes és hivatásbeli fejlődéshez. Ezzel a tanfolyammal önállóan tanulhatsz angolul (USA) – tanár és nyelviskola nélkül! A leckék világosan felépítettek, és segítenek elérni céljaidat.

Az amerikai angol ismerete lehetővé teszi a nagyobb szabású utazásokat az Amerikai Egyesült Államokban. Bár az angol nyelv világszerte elterjedt, az amerikai dialektus ismerete segít abban, hogy jobban megértsük és beilleszkedjünk az amerikai kultúrába. Az amerikai angol megértése hozzájárul a globális kommunikációhoz. Ez a nyelv az üzleti, a tudományos és a diplomáciai világban is elterjedt. Az amerikai angol ismerete növeli a hatékonyságot a nemzetközi kapcsolatokban. Tanuljon gyorsan angolul (USA) 100 angol (amerikai) nyelvlecke témakör szerint. A leckékhez az MP3 hangfájlokat angol (USA) anyanyelvűek beszélték. Segítenek a kiejtés javításában.

Az amerikai angol tanulása megkönnyíti az egyéb angol dialektusok megértését is. Az amerikai angol alapján könnyebb elsajátítani más angol nyelvjárásokat, például a brit vagy az ausztrál angolt. Az amerikai angol tanulása tehát különféle előnyökkel jár. Az agyi képességek fejlesztése, a munkalehetőségek növelése, a kultúra megértése, és a világban való hatékony kommunikáció mind hozzájárul ahhoz, hogy az amerikai angol tanulása értékes és érdekes legyen.

Még az angol (USA) kezdők is hatékonyan tanulhatnak angolul (USA) az „50LANGUAGES” segítségével a gyakorlati mondatokon keresztül. Először megismerheti a nyelv alapvető szerkezeteit. A mintapárbeszédek segítenek abban, hogy idegen nyelven fejezze ki magát. Előzetes tudás nem szükséges.

Még a haladó tanulók is megismételhetik és megszilárdíthatják a tanultakat. Megtanulja a helyes és gyakran elhangzott mondatokat, és azonnal felhasználhatja azokat. Képes lesz kommunikálni a mindennapi helyzetekben. Használja az ebédszünetet vagy a forgalomban töltött időt, hogy megtanuljon néhány percet angolul (USA). Útközben és otthon is tanulhatsz.