© Sandra Kemppainen - Fotolia | Young woman in retro clothing

Tanuljon finnül ingyen

Tanuljon gyorsan és egyszerűen finnül a „Finn kezdőknek” nyelvtanfolyamunkon.

hu magyar   »   fi.png suomi

Tanulj finnül – az első szavak
Szia! Hei!
Jó napot! Hyvää päivää!
Hogy vagy? Mitä kuuluu?
Viszontlátásra! Näkemiin!
Nemsokára találkozunk! / A közeli viszontlátásra! Näkemiin!

Mi a legjobb módja a finn nyelv tanulásának?

A finn nyelv tanulása kihívás, de megfelelő megközelítéssel leküzdhető. A legjobb módja a nyelv elsajátításának a teljes elmerülés, de ha ez nem lehetséges, vannak más módszerek. Használhatunk alkalmazásokat a finn nyelv elsajátításához. Olyan alkalmazások, mint a Duolingo vagy a Babbel, interaktív és szórakoztató módon segítenek új szavakat és kifejezéseket megtanulni, ami fenntartja a motivációt. A finn kezdőknek egyike annak a több mint 50 ingyenes nyelvi csomagnak, amelyeket tőlünk szerezhet be. Az „50LANGUAGES” a hatékony módja a finn online és ingyenes tanulásnak. A finn kurzushoz készült oktatási anyagaink online és iPhone és Android alkalmazásként is elérhetők.

Csatlakozhatunk finn nyelvtanuló csoportokhoz. Helyi vagy online csoportokban gyakorolhatjuk a finn nyelvet, amitől gyorsan fejlődhetünk, és hasznos tapasztalatokat szerezhetünk. A finn filmek és zene hallgatása segít a nyelvet kontextusban megérteni. Ezáltal megszokhatjuk a finn kiejtést, a szóhasználatot, és új szavakat tanulhatunk meg. Ezzel a tanfolyammal önállóan tanulhatsz finnül – tanár és nyelviskola nélkül! A leckék világosan felépítettek, és segítenek elérni céljaidat.

A finn nyelvtanfolyamok hatékonyak lehetnek. Strukturált tanterv és tapasztalt oktatók segíthetnek a finn nyelvtan és szókincs elsajátításában. Nyelvcserével is gyakorolhatunk. Keressünk finn anyanyelvű partnert, aki szeretne magyarul tanulni, és alakítsunk ki egy nyelvcserét. Ez közvetlen visszajelzést és valós idejű gyakorlatot tesz lehetővé. Tanuljon gyorsan finnül 100 finn nyelvórán, témák szerint rendezve. Az órákon az MP3 hangfájlokat finn anyanyelvűek beszélték. Segítenek a kiejtés javításában.

A rendszeres gyakorlás alapvető a finn nyelvtanulásban. Ha nem gyakorlunk rendszeresen, könnyen elfelejthetjük a tanultakat. Napi néhány percet szánjunk a finn nyelv gyakorlására. Az, hogy melyik a legjobb módja a finn nyelv elsajátításának, nagyban függ az egyéni igényektől és képességektől. Mindenkinek más a tanulási stílusa, ezért találja meg a számára legmegfelelőbb módszert.

Még a kezdő finnek is hatékonyan tanulhatnak finnül az „50LANGUAGES” segítségével a gyakorlati mondatokon keresztül. Először megismerheti a nyelv alapvető szerkezeteit. A mintapárbeszédek segítenek abban, hogy idegen nyelven fejezze ki magát. Előzetes tudás nem szükséges.

Még a haladó tanulók is megismételhetik és megszilárdíthatják a tanultakat. Megtanulja a helyes és gyakran elhangzott mondatokat, és azonnal felhasználhatja azokat. Képes lesz kommunikálni a mindennapi helyzetekben. Használja az ebédszünetet vagy a forgalomban töltött időt, hogy megtanuljon néhány percet finnül. Útközben és otthon is tanulhatsz.