© homank76 - Fotolia | Busan Harbor Bridge

Tanuljon koreaiul ingyen

Tanuljon gyorsan és egyszerűen koreaiul a „Koreai kezdőknek” nyelvtanfolyamunkon.

hu magyar   »   ko.png 한국어

Tanulj koreaiul – Az első szavak
Szia! 안녕! annyeong!
Jó napot! 안녕하세요! annyeonghaseyo!
Hogy vagy? 잘 지내세요? jal jinaeseyo?
Viszontlátásra! 안녕히 가세요! annyeonghi gaseyo!
Nemsokára találkozunk! / A közeli viszontlátásra! 곧 만나요! god mannayo!

Mi a legjobb módja a koreai nyelv tanulásának?

A koreai nyelv tanulása nagyszerű kihívás, de a helyes módszerekkel sikeresen megvalósítható. Elsőként válasszunk megfelelő nyelvkönyvet vagy online tananyagot, amely alaposan bemutatja a koreai nyelvet. A gyakori ismétlés segíti a tanulást. Memória alapú nyelvtanuló alkalmazások, mint az Anki, hasznosak lehetnek a szókincs bővítésében és az új információk megjegyzésében. A Koreai kezdőknek egyike annak a több mint 50 ingyenes nyelvi csomagnak, amelyeket tőlünk szerezhet be. Az „50LANGUAGES” a hatékony módja annak, hogy online és ingyenesen tanuljunk koreaiul. A koreai nyelvtanfolyamhoz készült tananyagaink online, valamint iPhone és Android alkalmazásokként is elérhetőek.

Nézzünk koreai sorozatokat, filmeket, és hallgassunk koreai zenét. Mindez segít a nyelv kiejtésének, hangzásának megértésében és a szókincs fejlesztésében. Találjunk koreai beszélgetőpartnert. Ez segít fejleszteni a szóbeli kommunikációs készségeinket és folyékonyabban beszélni. A partner lehet ismerős vagy online nyelvcserélő partner. Ezzel a tanfolyammal önállóan tanulhatsz koreaiul – tanár és nyelviskola nélkül! A leckék világosan felépítettek, és segítenek elérni céljaidat.

Fontos az információk feldolgozására szánt idő. Ha túl sokat tanulunk egyszerre, az könnyen túlterhelhet. Tartsunk rendszeres szüneteket, hogy feldolgozhassuk a tanultakat. Ajánlott a szavakat kontextusban tanulni. Így azokat nem csak önállóan ismerjük meg, hanem azokkal a szavakkal is, amelyekkel gyakran használják őket együtt. Tanuljon gyorsan koreaiul 100 koreai nyelvlecke témakörök szerint. A leckékhez az MP3 hangfájlokat koreai anyanyelvűek beszélték. Segítenek a kiejtés javításában.

Olvassunk koreaiul. Az olvasás segít megérteni a koreai nyelv szerkezetét, és javítja a szókincsünket. Használhatunk kezdőknek szánt könyveket, online cikkeket, újságokat. A koreai nyelv tanulása hosszú, de izgalmas folyamat. Legyünk türelmesek, és élvezzük a tanulás folyamatát. A kitartás és a pozitív hozzáállás mindig meghozza a kívánt eredményeket.

Még koreai kezdők is hatékonyan tanulhatnak koreaiul az „50LANGUAGES” gyakorlati mondatokon keresztül. Először megismerheti a nyelv alapvető szerkezeteit. A mintapárbeszédek segítenek abban, hogy idegen nyelven fejezze ki magát. Előzetes tudás nem szükséges.

Még a haladó tanulók is megismételhetik és megszilárdíthatják a tanultakat. Megtanulja a helyes és gyakran elhangzott mondatokat, és azonnal felhasználhatja azokat. Képes lesz kommunikálni a mindennapi helyzetekben. Használja ki az ebédszünetet vagy a forgalomban töltött időt, hogy megtanuljon néhány percet koreaiul. Útközben és otthon is tanulhatsz.