© Minyun9260 | Dreamstime.com

Научете корейски безплатно

Научете корейски бързо и лесно с нашия езиков курс „Корейски за начинаещи“.

bg български   »   ko.png 한국어

Научете корейски - Първи думи
Здравей! / Здравейте! 안녕! annyeong!
Добър ден! 안녕하세요! annyeonghaseyo!
Как си? 잘 지내세요? jal jinaeseyo?
Довиждане! 안녕히 가세요! annyeonghi gaseyo!
До скоро! 곧 만나요! god mannayo!

Какво е особеното на корейския език?

Корейският език е уникален сред азиатските езици. Той е официалният език на Южна и Северна Корея и е известен със своята сложност и разнообразие. Едно от най-забележителните свойства на корейския език е неговата писменост - хангул. Хангул е фонетична азбука, създадена през 15 век, която се отличава с уникална простота и логика. Корейският за начинаещи е един от над 50 безплатни езикови пакета, които можете да получите от нас. „50LANGUAGES“ е ефективният начин да научите корейски онлайн и безплатно. Нашите учебни материали за курса по корейски са достъпни както онлайн, така и като приложения за iPhone и Android.

Граматиката на корейския език е друг специален аспект. Той е агглютинативен език, което означава, че думите се формират чрез добавяне на афикси към основния корен. Богатството на корейския език се проявява и в неговата звукова система. Той има широк диапазон от съгласни и гласни, които могат да бъдат комбинирани по разнообразни начини. С този курс можете да научите корейски самостоятелно - без учител и без езикова школа! Уроците са ясно структурирани и ще ви помогнат да постигнете целите си.

Също така, корейският език се отличава със своите вежливостни форми. Има различни нива на учтивост, които се използват в зависимост от възрастта, социалния статус и отношенията между говорещите. Важно е да се отбележи, че корейският език има богата история на писменост. Корейската литература съдържа много важни произведения, които са написани на корейски, включително поезия, проза и драматургия. Научете корейски бързо със 100 урока по корейски език, организирани по теми. MP3 аудио файловете за уроците бяха изговорени от носители на корейски език. Те ви помагат да подобрите произношението си.

Въпреки това, корейският език продължава да се развива и променя. Той се адаптира към модерните технологии и тенденции, като по този начин се запазва актуален и жив. Следователно, корейският език е нещо специално и уникално. Той е израз на богатата корейска култура и идентичност и заслужава да бъде изучаван и оценяван.

Дори начинаещите корейци могат да научат ефективно корейски с „50LANGUAGES“ чрез практичните изречения. Първо ще се запознаете с основните структури на езика. Примерните диалози ви помагат да се изразявате на чуждия език. Предварителни познания не са необходими.

Дори напредналите могат да повторят и затвърдят наученото. Научавате правилни и често изговаряни изречения и можете да ги използвате веднага. Ще можете да общувате в ежедневни ситуации. Използвайте обедната си почивка или времето в трафика, за да научите няколко минути корейски. Учите както в движение, така и у дома.