© Nuralya | Dreamstime.com

Научете урду безплатно

Научете урду бързо и лесно с нашия езиков курс „Урду за начинаещи“.

bg български   »   ur.png اردو

Научете урду - Първи думи
Здравей! / Здравейте! ‫ہیلو‬ hello
Добър ден! ‫سلام‬ salam
Как си? ‫کیا حال ہے؟‬ kya haal hai?
Довиждане! ‫پھر ملیں گے / خدا حافظ‬ phir milein ge
До скоро! ‫جلد ملیں گے‬ jald milein ge

Защо трябва да научите урду?

Урду е официалният език на Пакистан и говорен е от милиони хора в световен мащаб. Ученето на урду ви отваря врати към нови общности. Урду има богата литературна история, включваща поезия, проза и драма. Знание на езика ви дава достъп до тази културна съкровищница. Урду за начинаещи е един от над 50 безплатни езикови пакета, които можете да получите от нас. „50LANGUAGES“ е ефективният начин да научите урду онлайн и безплатно. Нашите учебни материали за курса по урду са достъпни както онлайн, така и като приложения за iPhone и Android.

Професионално, владеенето на урду може да бъде предимство в глобалната икономика. Пакистан е страна с бързо развиваща се икономика и нарастващо технологично присъствие. Урду е интересен и предизвикателен език за изучаване. Той предлага уникални граматически структури и изписване, което може да подобри вашите езикови умения. С този курс можете да научите урду самостоятелно - без учител и без езикова школа! Уроците са ясно структурирани и ще ви помогнат да постигнете целите си.

Има доказателства, че изучаването на нов език подобрява когнитивните функции. Ученето на урду може да укрепи паметта, концентрацията и способността за решаване на проблеми. Ученето на урду ще ви даде възможност да се потопите в богатата пакистанска култура и медии. Телевизията и филмите в Пакистан са популярни и разнообразни, с голям спектър от истории и жанрове. Научете урду бързо със 100 урока по урду език, организирани по теми. MP3 аудио файловете за уроците бяха изговорени от носители на урду език. Те ви помагат да подобрите произношението си.

С владеенето на урду, можете да се свържете с общностите на урду по целия свят. Това ще ви даде възможност за обмен на идеи и установяване на нови приятелства. Ученето на урду ви предоставя много възможности - от разбиране на културни изявления до създаване на професионални връзки. Владеенето на този език е ценен актив в глобалния свят.

Дори начинаещите урду могат да научат урду ефективно с „50LANGUAGES“ чрез практичните изречения. Първо ще се запознаете с основните структури на езика. Примерните диалози ви помагат да се изразявате на чуждия език. Предварителни познания не са необходими.

Дори напредналите могат да повторят и затвърдят наученото. Научавате правилни и често изговаряни изречения и можете да ги използвате веднага. Ще можете да общувате в ежедневни ситуации. Използвайте обедната си почивка или времето в трафика, за да научите няколко минути урду. Учите както в движение, така и у дома.