© Jorisvo | Dreamstime.com

Научите грузијски бесплатно

Научите грузијски брзо и лако уз наш курс језика „Грузијски за почетнике“.

sr српски   »   ka.png ქართული

Научите грузијски - прве речи
Здраво! გამარჯობა! gamarjoba!
Добар дан! გამარჯობა! gamarjoba!
Како сте? / Како си? როგორ ხარ? rogor khar?
Довиђења! ნახვამდის! nakhvamdis!
До ускоро! დროებით! droebit!

Шта је посебно у грузијском језику?

Грузијски језик је део кавкаске породице језика и има неколико атрибута који га чине јединственим. Припада кавкаској породици језика, што га чини различитим у односу на многе друге језике. Прва знајка која га чини посебним је грузијски алфабет. Он је један од најстаријих алфабета на свету и има своју јединствену структуру и облик. Грузијски за почетнике је један од преко 50 бесплатниһ језичкиһ пакета које можете добити од нас. „50ЛАНГУАГЕС“ је ефикасан начин да научите грузијски онлајн и бесплатно. Наши наставни материјали за курс грузијског су доступни и на мрежи и као иПһоне и Андроид апликације.

Друга особина је његова граматичка структура. Грузијски има врло сложен систем вербалних облика и кајкавских конструкција, што га чини изазовним, али и захватљивим за учење. Посебна карактеристика је и постојање седам гласова. То је необично за већину језика и приноси богатству и мелодичности грузијског језика. Уз овај курс можете самостално учити грузијски - без наставника и без школе језика! Лекције су јасно структуриране и помоћи ће вам да постигнете своје циљеве.

Такође, грузијски је оставио важан траг у литератури. Он је језик “Вепкхисткаосани“, једног од најстаријих епских дела у светској књижевности. Грузијски језик је био способан да одоли вековима иностране доминације и културних утицаја. Он је задржао своју аутентичност и богатство кроз векове. Научите грузијски брзо са 100 часова грузијског језика организованиһ по темама. МП3 аудио фајлове за лекције говорили су изворни говорници грузијског језика. Они вам помажу да побољшате свој изговор.

Заједница која говори грузијски је активно учествовала у очувању и промоцији свог језика. Употреба језика у књижевности, образовању и медијима помогла је у очувању његове јединствености. Грузијски језик нам омогућава да дубље разумемо културу и историју Грузије. Он је пример богатства и разноврсности језика, што га чини вредним изучавања.

Чак и грузијски почетници могу ефикасно научити грузијски са „50ЛАНГУАГЕС“ кроз практичне реченице. Прво ћете упознати основне структуре језика. Примери дијалога вам помажу да се изразите на страном језику. Предзнање није потребно.

Чак и напредни ученици могу поновити и консолидовати оно што су научили. Научите исправне и често изговорене реченице и можете иһ одмаһ користити. Моћи ћете да комуницирате у свакодневним ситуацијама. Искористите паузу за ручак или време у саобраћају да научите неколико минута грузијског. Учите како у покрету тако и код куће.