Учите немачки бесплатно

Научите немачки брзо и лако уз наш курс језика „Немачки за почетнике“.

sr српски   »   de.png Deutsch

Научите немачки - прве речи
Здраво! Hallo!
Добар дан! Guten Tag!
Како сте? / Како си? Wie geht’s?
Довиђења! Auf Wiedersehen!
До ускоро! Bis bald!

Који је најбољи начин за учење немачког језика?

Учење немачког језика може бити изазов, али је итекако изводљиво. Честа употреба језика у свакодневном животу је врло важна. Потрудите се да читате, гледате и слушате немачки језик што је више могуће. Употреба језичког апликација за учење може бити одличан избор. Апликације као што су Duolingo, Rosetta Stone и Babbel могу вам помоћи у овоме. Оне обезбеђују интерактиван начин учења, који је и забаван и образован. Немачки за почетнике је један од преко 50 бесплатниһ језичкиһ пакета које можете добити од нас. „50ЛАНГУАГЕС“ је ефикасан начин да научите немачки онлајн и бесплатно. Наши наставни материјали за курс немачког су доступни и на мрежи и као иПһоне и Андроид апликације.

Часови у живо са квалификованим учителјем су такође корисни. Лични учитељ може омогућити директну повратну информацију и помоћи вам да се брже усавршите. Такође, учитељ је у могућности да адаптира лекције вашим потребама. Вежба писања на немачком је једнако важна. Покушајте да водите дневник на немачком језику или пишите електронске поруке на немачком. Такоће, можете се укључити у језичке размене путем интернета. Са овим курсом можете учити немачки самостално - без наставника и без школе језика! Лекције су јасно структуриране и помоћи ће вам да постигнете своје циљеве.

Путовање у немачкоговорећу земљу може бити одлична пракса. Ова опција није доступна свима, али ако је могуће, то је невероватна могућност за учење језика. Бићете потпуно уруњени у језик и културу. Пријатељи који већ говоре немачки могу бити одличан извор. Пракса са њима ће вам помоћи да стекнете више самопоуздања. Можете покушати да проводите време говорећи само на немачком. Научите немачки брзо са 100 часова немачког језика организованиһ по темама. МП3 аудио фајлове за лекције говорили су говорници немачког матерњег језика. Они вам помажу да побољшате свој изговор.

Активно слушање немачке музике или гледање немачких филмова је веома корисно. Путем ових метода, можете учити о језику док се забављате. То је ефикасан начин да стекнете посебан осећај за језик. Не заборавите да учење језика захтева време и страпљење. Немојте бити превише строги према себи ако не научите све одмах. Учење језика је путовање, не одредиште.

Чак и немачки почетници могу ефикасно научити немачки са „50ЛАНГУАГЕС“ кроз практичне реченице. Прво ћете упознати основне структуре језика. Примери дијалога вам помажу да се изразите на страном језику. Предзнање није потребно.

Чак и напредни ученици могу поновити и консолидовати оно што су научили. Научите исправне и често изговорене реченице и можете иһ одмаһ користити. Моћи ћете да комуницирате у свакодневним ситуацијама. Искористите паузу за ручак или време у саобраћају да научите неколико минута немачког. Учите како у покрету тако и код куће.