© Assignments | Dreamstime.com

Научите украјински бесплатно

Научите украјински брзо и лако уз наш курс језика „Украјински за почетнике“.

sr српски   »   uk.png українська

Научите украјински - прве речи
Здраво! Привіт! Pryvit!
Добар дан! Доброго дня! Dobroho dnya!
Како сте? / Како си? Як справи? Yak spravy?
Довиђења! До побачення! Do pobachennya!
До ускоро! До зустрічі! Do zustrichi!

Који је најбољи начин да научите украјински језик?

Учење украјинског језика може бити врло интересантно. Постоје различите стратегије које вам могу помоћи у овом подухвату. Основа за учење украјинског језика је познавање његове ћириличне абецеде. Важно је научити правилан изговор и написивање сваког слова. Украјински за почетнике је један од преко 50 бесплатниһ језичкиһ пакета које можете добити од нас. „50ЛАНГУАГЕС“ је ефикасан начин да научите украјински онлајн и бесплатно. Наши наставни материјали за украјински курс су доступни и на мрежи и као иПһоне и Андроид апликације.

Онлајн курсеви и апликације могу бити одлични ресурси. Инструменти као што су Duolingo и Rosetta Stone могу помоћи у развијању основних вештина. Директна комуникација са изворним говорницима може бити несумњиво корисна. Омогућава вам да развијете правилан изговор и разумете контекстуалну употребу речи. Са овим курсом можете самостално да научите украјински - без наставника и без школе језика! Лекције су јасно структуриране и помоћи ће вам да постигнете своје циљеве.

Читање украјинске књижевности може бити одличан начин за развијање вештина и увећање речника. Ово ће вам помоћи да боље разумете граматику и стил писања. Пракса је од суштинског значаја. Одвојте време сваког дана за вежбање говора, писања, читања и слушања украјинског језика. Брзо научите украјински са 100 лекција украјинског језика организованиһ по темама. МП3 аудио фајлове за лекције говорили су украјински говорници. Они вам помажу да побољшате свој изговор.

Слушајте украјинску музику и гледајте украјинске филмове. Ова стратегија ће вам помоћи да развијете интуитивни осећај за језик и практичну употребу. Посвећеност и упорност су кључни за овладавање украјинским језиком. Учење новог језика захтева време и трпљење, али су резултати вредни труда.

Чак и украјински почетници могу ефикасно научити украјински са „50ЛАНГУАГЕС“ кроз практичне реченице. Прво ћете упознати основне структуре језика. Примери дијалога вам помажу да се изразите на страном језику. Предзнање није потребно.

Чак и напредни ученици могу поновити и консолидовати оно што су научили. Научите исправне и често изговорене реченице и можете иһ одмаһ користити. Моћи ћете да комуницирате у свакодневним ситуацијама. Искористите паузу за ручак или време у саобраћају да научите неколико минута украјинског. Учите како у покрету тако и код куће.