© Shaunwilkinson | Dreamstime.com

Aprèn anglès al Regne Unit gratuïtament

Aprèn anglès ràpid i fàcilment amb el nostre curs d‘idiomes “Anglès per a principiants“.

ca català   »   en.png English (UK)

Aprèn anglès - Primeres paraules
Hola! Hi!
Bon dia! Hello!
Com va? How are you?
A reveure! Good bye!
Fins aviat! See you soon!

Què té d’especial l’anglès britànic?

L‘anglès britànic és una variant de l‘anglès amb una rica història i característiques úniques. Com a llengua materna d‘Anglaterra, ha tingut un gran impacte en el món. Una característica distintiva de l‘anglès britànic és la seva pronunciació. Amb sons com el “r“ no ròtic i les vocals llargues distintives, l‘anglès britànic té un so característic que és reconeixible arreu del món. Anglès (Regne Unit) per a principiants és un dels més de 50 paquets d’idiomes gratuïts que podeu obtenir de nosaltres. ’50LANGUAGES’ és la manera eficaç d’aprendre anglès (Regne Unit) en línia i de forma gratuïta. Els nostres materials didàctics per al curs d’anglès (Regne Unit) estan disponibles en línia i com a aplicacions per a iPhone i Android.

El vocabulari de l‘anglès britànic també és únic. Amb paraules com “lift“ per a ascensor i “lorry“ per a camió, l‘anglès britànic té moltes paraules que es diferencien de l‘anglès americà i altres variants de l‘anglès. La gramàtica de l‘anglès britànic té les seves pròpies peculiaritats. Per exemple, l‘anglès britànic tendeix a utilitzar el temps verbal present perfecte de manera diferent de l‘anglès americà. Aquestes subtileses gramaticals afegeixen riquesa a la llengua. Amb aquest curs podeu aprendre anglès (Regne Unit) de manera independent, sense professor i sense escola d’idiomes! Les lliçons estan clarament estructurades i t’ajudaran a assolir els teus objectius.

L‘anglès britànic té una gran varietat de diales. Des de l‘accent Cockney de Londres fins al broad Yorkshire del nord d‘Anglaterra, cada regió té el seu propi accent i so. Aquesta diversitat afegeix complexitat a la llengua. L‘ortografia de l‘anglès britànic és una altra àrea en què es distingeix. A diferència de l‘anglès americà, l‘anglès britànic manté les “u“ en paraules com “colour“ i “labour“, reflectint la seva etimologia llatina. Aprèn anglès (Regne Unit) ràpidament amb 100 lliçons d’anglès (Regne Unit) organitzades per tema. Els fitxers d’àudio MP3 de les lliçons van ser parlats per parlants nadius d’anglès (Regne Unit). T’ajuden a millorar la teva pronunciació.

L‘anglès britànic ha tingut una gran influència en altres llengües. Moltes paraules angleses utilitzades arreu del món provenen de l‘anglès britànic. Aquesta influència global reflecteix el rol històric de l‘anglès britànic. En definitiva, l‘anglès britànic és una llengua amb moltes característiques úniques. Des de la seva pronunciació distintiva i vocabulari fins a la seva gramàtica i ortografia, l‘anglès britànic és una variant de l‘anglès plena de diversitat i riquesa.

Fins i tot els principiants en anglès (Regne Unit) poden aprendre anglès (Regne Unit) de manera eficient amb ’50LANGUAGES’ a través de les frases pràctiques. Primer coneixeràs les estructures bàsiques de la llengua. Els diàlegs d’exemple us ajuden a expressar-vos en la llengua estrangera. No calen coneixements previs.

Fins i tot els estudiants avançats poden repetir i consolidar el que han après. Aprens frases correctes i pronunciades amb freqüència i les pots utilitzar immediatament. Seràs capaç de comunicar-te en situacions quotidianes. Aprofiteu la pausa per dinar o el temps al trànsit per aprendre uns minuts d’anglès (Regne Unit). S’aprèn tant en moviment com a casa.