© Palaine | Dreamstime.com

Aprèn francès gratis

Aprèn francès de manera ràpida i senzilla amb el nostre curs d‘idiomes “Francès per a principiants“.

ca català   »   fr.png Français

Aprèn francès - Primeres paraules
Hola! Salut !
Bon dia! Bonjour !
Com va? Comment ça va ?
A reveure! Au revoir !
Fins aviat! A bientôt !

Què té d’especial la llengua francesa?

El francès és una llengua amb una rica història i una presència global. Parlada en cinc continents, és una de les llengües oficials de les Nacions Unides i la segona llengua més estudiada del món. Una característica distintiva del francès és el seu so. Amb les seves vocals nasals, el seu ritme i la seva melodia, el francès és sovint descrit com una llengua bella i romàntica. El francès per a principiants és un dels més de 50 paquets d’idiomes gratuïts que podeu obtenir de nosaltres. ’50LANGUAGES’ és la manera eficaç d’aprendre francès en línia i de forma gratuïta. Els nostres materials didàctics per al curs de francès estan disponibles en línia i com a aplicacions per a iPhone i Android.

El vocabulari francès és ric i divers. A causa de la influència del llatí i del grec antic, així com de l‘anglès i d‘altres llengües, el francès té un vocabulari extens i variat. La gramàtica francesa és coneguda per la seva complexitat. Amb una gran varietat de temps verbals i un sistema de gènere per a noms i adjectius, el francès pot ser un repte per aprendre. Amb aquest curs podeu aprendre francès de manera independent, sense professor i sense escola d’idiomes! Les lliçons estan clarament estructurades i t’ajudaran a assolir els teus objectius.

El francès té una àmplia varietat de dialectes i accents. Des del francès de París fins al francès de Quebec, cada regió francofònica té la seva pròpia variació de la llengua. L‘ortografia francesa pot ser difícil. Amb moltes excepcions a les regles i lletres silencioses, l‘ortografia francesa sovint no reflecteix la pronunciació de les paraules. Aprèn francès ràpidament amb 100 lliçons de francès organitzades per temes. Els fitxers d’àudio MP3 de les lliçons van ser parlats per francòfons nadius. T’ajuden a millorar la teva pronunciació.

El francès té una rica tradició literària. Amb autors com Victor Hugo, Marcel Proust i Simone de Beauvoir, la literatura francesa és coneguda arreu del món. En resum, el francès és una llengua plena de riquesa i diversitat. Des de la seva sonoritat distintiva fins al seu vocabulari, gramàtica, dialectes, ortografia i literatura, el francès és una llengua que ofereix molt als seus parlants i aprenents.

Fins i tot els principiants francesos poden aprendre francès de manera eficient amb ’50LANGUAGES’ a través de les frases pràctiques. Primer coneixeràs les estructures bàsiques de la llengua. Els diàlegs d’exemple us ajuden a expressar-vos en la llengua estrangera. No calen coneixements previs.

Fins i tot els estudiants avançats poden repetir i consolidar el que han après. Aprens frases correctes i pronunciades amb freqüència i les pots utilitzar immediatament. Seràs capaç de comunicar-te en situacions quotidianes. Aprofiteu la pausa per dinar o el temps al trànsit per aprendre uns minuts de francès. S’aprèn tant en moviment com a casa.