© Mrbar | Dreamstime.com
© Mrbar | Dreamstime.com

Aprèn tamil gratis

Aprèn tàmil ràpid i fàcilment amb el nostre curs d‘idiomes “Tamil per a principiants“.

ca català   »   ta.png தமிழ்

Aprèn tàmil - Primeres paraules
Hola! வணக்கம்!
Bon dia! நமஸ்காரம்!
Com va? நலமா?
A reveure! போய் வருகிறேன்.
Fins aviat! விரைவில் சந்திப்போம்.

Què té d’especial la llengua tàmil?

El tàmil és una llengua dravídica parlada per milions de persones a l‘Índia, Sri Lanka, Singapur i en diàspores arreu del món. Té unes característiques úniques que la fan destacar entre les altres llengües. Una de les particularitats del tàmil és la seva antiguitat. Es tracta d‘una de les llengües vives més antigues del món, amb una història documentada de més de 2.000 anys.

El sistema d‘escriptura tàmil és distintiu i estèticament agradable. Cada lletra correspon a una síl·laba, i les lletres es poden combinar de maneres diverses per formar paraules. La gramàtica tàmil és complexa, amb una estructura aglutinant que permet una gran flexibilitat en la formació de paraules i frases.

El vocabulari tàmil és ric i variat, amb una gran quantitat de mots que reflecteixen la cultura i la història dels parlants de tàmil. La literatura tàmil és una altra característica destacada de la llengua. Les obres literàries en tàmil abasten una àmplia gamma de gèneres i estils, des de poesia a prosa, passant per teatre i cinema.

El tàmil té una forta presència a internet i en la tecnologia. Hi ha molts recursos en línia disponibles per aprendre i practicar la llengua. El tàmil és la llengua d‘una comunitat vibrant amb una rica història i cultura. Aquesta identitat cultural es reflecteix en la llengua, que continua sent una part essencial de la vida dels parlants de tàmil arreu del món.

Fins i tot els principiants en tàmil poden aprendre tàmil de manera eficient amb “50LANGUAGES“ a través de les frases pràctiques. Primer coneixeràs les estructures bàsiques de la llengua. Els diàlegs d’exemple us ajuden a expressar-vos en la llengua estrangera. No calen coneixements previs.

Fins i tot els estudiants avançats poden repetir i consolidar el que han après. Aprens frases correctes i pronunciades amb freqüència i les pots utilitzar immediatament. Seràs capaç de comunicar-te en situacions quotidianes. Aprofiteu la pausa per dinar o el temps al trànsit per aprendre uns minuts de tàmil. S’aprèn tant en moviment com a casa.