© silver-john - Fotolia | View to Jerusalem old city. Israel

Belajar bahasa Arab secara percuma

Belajar bahasa Arab dengan cepat dan mudah dengan kursus bahasa kami ‘Arab untuk pemula‘.

ms Malay   »   ar.png العربية

Belajar Bahasa Arab - Perkataan pertama
Helo! ‫مرحبًا!‬ mrhbana!
Selamat sejahtera! ‫مرحبًا! / نهارك سعيد!‬ mrhbana! / nuharik saeid!
Apa khabar? ‫كبف الحال؟ / كيف حالك؟‬ kbif alhala? / kayf halk?
Selamat tinggal! ‫إلى اللقاء‬ 'iilaa alliqa'
Jumpa lagi! ‫أراك قريباً!‬ arak qrybaan!

Mengapa anda perlu belajar bahasa Arab?

Arab adalah bahasa yang unik yang menambah nilai dalam hidup anda. Ia membolehkan anda berinteraksi dengan budaya dan sejarah yang berbeza. Belajar Arab membolehkan anda menghargai budaya yang kaya dan menarik. Ia membuka dunia baru seni, muzik, dan sastera yang tidak dapat ditemui dalam bahasa lain. Bahasa Arab untuk pemula ialah salah satu daripada lebih 50 pek bahasa percuma yang anda boleh dapatkan daripada kami. ‘50LANGUAGES’ ialah cara yang berkesan untuk belajar bahasa Arab dalam talian dan secara percuma. Bahan pengajaran kami untuk kursus Bahasa Arab boleh didapati dalam talian dan sebagai aplikasi iPhone dan Android.

Pengetahuan Arab membuka peluang baru dalam perniagaan dan pekerjaan. Meskipun ia bukan bahasa utama, kepentingannya di beberapa tempat memberi anda kelebihan kompetitif. Dalam bidang pelancongan, memiliki pengetahuan Arab adalah kelebihan besar. Ia membolehkan anda mendapatkan pengalaman yang lebih mendalam dan memuaskan ketika mengunjungi tempat-tempat di mana ia digunakan. Dengan kursus ini anda boleh belajar bahasa Arab secara bebas - tanpa guru dan tanpa sekolah bahasa! Pelajaran disusun dengan jelas dan akan membantu anda mencapai matlamat anda.

Arab juga adalah bahasa yang menarik yang memperluas kemampuan kognitif anda. Belajar bahasa ini adalah senaman mental yang meningkatkan ingatan dan kemampuan menyelesaikan masalah anda. Dalam dunia geopolitik dan hubungan antarabangsa, pengetahuan Arab memberikan perspektif. Ia memberikan pemahaman yang lebih mendalam tentang isu-isu yang mempengaruhi kawasan tersebut. Belajar bahasa Arab dengan pantas dengan 100 pelajaran bahasa Arab yang dianjurkan mengikut topik. Fail audio MP3 untuk pelajaran dituturkan oleh penutur asli Arab. Mereka membantu anda meningkatkan sebutan anda.

Belajar Arab adalah cara untuk berinteraksi dengan komuniti global. Ia membantu memperkuat hubungan anda dengan orang-orang dari seluruh dunia. Secara keseluruhan, belajar Arab adalah pengalaman yang memuaskan yang membuka jalan ke peluang baru. Apa pun tujuan anda, memiliki pengetahuan bahasa ini akan membuka pintu dan memperluas pemahaman anda.

Malah pemula bahasa Arab boleh belajar bahasa Arab dengan cekap dengan ’50BAHASA’ melalui ayat praktikal. Mula-mula anda akan mengenali struktur asas bahasa. Contoh dialog membantu anda mengekspresikan diri anda dalam bahasa asing. Pengetahuan awal tidak diperlukan.

Malah pelajar lanjutan boleh mengulang dan menyatukan apa yang telah mereka pelajari. Anda mempelajari ayat yang betul dan kerap dituturkan dan anda boleh menggunakannya serta-merta. Anda akan dapat berkomunikasi dalam situasi harian. Gunakan rehat makan tengah hari atau masa dalam trafik untuk mempelajari beberapa minit bahasa Arab. Anda belajar semasa dalam perjalanan dan juga di rumah.