© Gregory108 | Dreamstime.com

Belajar bahasa Georgia secara percuma

Belajar bahasa Georgia dengan cepat dan mudah dengan kursus bahasa kami ‘Georgian untuk pemula‘.

ms Malay   »   ka.png ქართული

Belajar bahasa Georgia - Perkataan pertama
Helo! გამარჯობა! gamarjoba!
Selamat sejahtera! გამარჯობა! gamarjoba!
Apa khabar? როგორ ხარ? rogor khar?
Selamat tinggal! ნახვამდის! nakhvamdis!
Jumpa lagi! დროებით! droebit!

Apakah keistimewaan bahasa Georgia?

Bahasa Georgia adalah bahasa yang unik dan istimewa. Sebagai bahasa rasmi Georgia, ia dipertuturkan oleh hampir 4 juta orang. Keunikan bahasa Georgia bukan sahaja dapat dilihat dalam strukturnya, tetapi juga dalam sejarah dan budaya yang menyertainya. Keistimewaan pertama bahasa Georgia adalah sistem tulisannya. Bahasa ini menggunakan tulisan Georgia, sebuah sistem tulisan yang unik dan mudah dikenali kerana bentuknya yang indah dan kompleks. Bahasa Georgia untuk pemula ialah salah satu daripada lebih 50 pek bahasa percuma yang anda boleh dapatkan daripada kami. ’50LANGUAGES’ ialah cara yang berkesan untuk belajar bahasa Georgia dalam talian dan secara percuma. Bahan pengajaran kami untuk kursus Georgia tersedia dalam talian dan sebagai aplikasi iPhone dan Android.

Selain itu, bahasa Georgia mempunyai struktur gramatikal yang unik. Ia adalah sebahagian daripada keluarga bahasa Kartvelian dan berbeza dari banyak bahasa lain, dengan susunan kata dan bentuk kata kerja yang berbeza. Juga, bahasa Georgia kaya dengan bunyi vokal dan konsonan. Ada banyak bunyi dalam bahasa ini yang tidak wujud dalam bahasa lain, yang memberikan keunikan kepada cara percakapan dan nyanyian dalam bahasa Georgia. Dengan kursus ini anda boleh belajar bahasa Georgia secara bebas - tanpa guru dan tanpa sekolah bahasa! Pelajaran disusun dengan jelas dan akan membantu anda mencapai matlamat anda.

Bahasa Georgia juga mempunyai sejarah yang panjang dan menarik. Ia telah digunakan selama beribu-ribu tahun dan telah melewati banyak perubahan dan perkembangan, memberikan wawasan yang mendalam tentang sejarah dan budaya negara ini. Sistem penamaan dalam bahasa Georgia juga menarik. Keunikan ini mencerminkan kebudayaan Georgia dan menjadikan bahasa ini menarik untuk dipelajari dan difahami. Belajar bahasa Georgia dengan pantas dengan 100 pelajaran bahasa Georgia yang dianjurkan mengikut topik. Fail audio MP3 untuk pelajaran dituturkan oleh penutur asli Georgia. Mereka membantu anda meningkatkan sebutan anda.

Pemahaman tentang bahasa Georgia juga membolehkan seseorang untuk menikmati kekayaan budaya dan literatur Georgia. Dari puisi klasik hingga novel moden, bahasa Georgia memainkan peranan penting dalam ekspresi budaya dan seni. Akhirnya, bahasa Georgia juga mempunyai peranan penting dalam identiti nasional Georgia. Bahasa ini adalah sebahagian integral dari kebanggaan dan warisan negara, dan memberikan sumbangan penting kepada kepelbagaian linguistik dunia.

Malah pemula Georgia boleh belajar bahasa Georgia dengan cekap dengan ’50LANGUAGES’ melalui ayat praktikal. Mula-mula anda akan mengenali struktur asas bahasa. Contoh dialog membantu anda mengekspresikan diri anda dalam bahasa asing. Pengetahuan awal tidak diperlukan.

Malah pelajar lanjutan boleh mengulang dan menyatukan apa yang telah mereka pelajari. Anda mempelajari ayat yang betul dan kerap dituturkan dan anda boleh menggunakannya serta-merta. Anda akan dapat berkomunikasi dalam situasi harian. Gunakan rehat makan tengah hari atau masa dalam lalu lintas untuk mempelajari beberapa minit bahasa Georgia. Anda belajar semasa dalam perjalanan dan juga di rumah.