© Rixie | Dreamstime.com

Belajar bahasa Perancis secara percuma

Belajar bahasa Perancis dengan cepat dan mudah dengan kursus bahasa kami ‘Bahasa Perancis untuk pemula‘.

ms Malay   »   fr.png Français

Belajar Bahasa Perancis - Perkataan pertama
Helo! Salut !
Selamat sejahtera! Bonjour !
Apa khabar? Comment ça va ?
Selamat tinggal! Au revoir !
Jumpa lagi! A bientôt !

Mengapa anda perlu belajar bahasa Perancis?

Belajar bahasa Perancis membuka peluang yang tiada terhingga. Ia adalah bahasa rasmi di lebih daripada 29 negara dan digunakan secara meluas di seluruh dunia. Jadi, memahami bahasa ini memperluas jaringan anda. Kekayaan kebudayaan Perancis adalah sebab lain untuk mempelajari bahasa ini. Dari sastra ke seni, muzik dan fesyen, Perancis telah memberikan sumbangan penting kepada dunia. Memahami bahasa Perancis membolehkan anda menghargai warisan ini secara langsung. Bahasa Perancis untuk pemula ialah salah satu daripada lebih 50 pek bahasa percuma yang anda boleh dapatkan daripada kami. ‘50LANGUAGES’ ialah cara yang berkesan untuk belajar bahasa Perancis dalam talian dan secara percuma. Bahan pengajaran kami untuk kursus bahasa Perancis tersedia dalam talian dan sebagai aplikasi iPhone dan Android.

Selain itu, Perancis juga merupakan bahasa rasmi dan kerja di banyak organisasi antarabangsa seperti PBB, UNESCO, dan NATO. Oleh itu, belajar bahasa Perancis boleh membuka peluang kerjaya di bidang antarabangsa. Pelancongan juga menjadi lebih mudah dan menarik jika anda boleh berbicara dalam bahasa tempatan. Negara-negara Perancis seperti Perancis, Kanada, dan Switzerland terkenal dengan keindahan alam semula jadi dan warisan budaya mereka. Dengan kursus ini anda boleh belajar bahasa Perancis secara bebas - tanpa guru dan tanpa sekolah bahasa! Pelajaran disusun dengan jelas dan akan membantu anda mencapai matlamat anda.

Bahasa Perancis juga menjadi dasar untuk banyak bahasa Romawi lainnya seperti Sepanyol, Itali, Portugis dan Romania. Jadi, belajar bahasa Perancis boleh menjadi langkah pertama ke arah mempelajari bahasa-bahasa lain. Selain itu, belajar bahasa asing seperti Perancis membantu perkembangan otak. Kajian menunjukkan bahawa ia boleh meningkatkan daya ingatan, daya kognitif, dan keterampilan penyelesaian masalah. Belajar bahasa Perancis dengan pantas dengan 100 pelajaran bahasa Perancis yang dianjurkan mengikut topik. Fail audio MP3 untuk pelajaran dituturkan oleh penutur asli Perancis. Mereka membantu anda meningkatkan sebutan anda.

Bahasa Perancis juga dikenali sebagai bahasa cinta dan diplomasi. Keindahan dan kelancarannya menjadikannya pilihan yang menarik untuk para pelajar bahasa. Ia juga merupakan bahasa yang digunakan secara meluas dalam bidang kuliner, fesyen, dan teater. Secara keseluruhan, belajar bahasa Perancis membolehkan anda merasai dunia dari perspektif yang berbeza. Ia memperluas pengetahuan anda, memperkaya pengalaman anda, dan membuka peluang yang baru dalam hidup anda.

Malah pemula Perancis boleh belajar bahasa Perancis dengan cekap dengan ’50LANGUAGES’ melalui ayat praktikal. Mula-mula anda akan mengenali struktur asas bahasa. Contoh dialog membantu anda mengekspresikan diri anda dalam bahasa asing. Pengetahuan awal tidak diperlukan.

Malah pelajar lanjutan boleh mengulang dan menyatukan apa yang telah mereka pelajari. Anda mempelajari ayat yang betul dan kerap dituturkan dan anda boleh menggunakannya serta-merta. Anda akan dapat berkomunikasi dalam situasi harian. Gunakan rehat makan tengah hari atau masa dalam trafik untuk mempelajari beberapa minit bahasa Perancis. Anda belajar semasa dalam perjalanan dan juga di rumah.