Lær fransk gratis

Lær fransk raskt og enkelt med språkkurset vårt “Fransk for nybegynnere“.

nn Nynorsk   »   fr.png Français

Lær fransk - Første ord
Hei! Salut !
God dag! Bonjour !
Korleis går det? Comment ça va ?
Vi sjåast! Au revoir !
Ha det så lenge! A bientôt !

Hva gjør det franske språket unikt?

Fransk er eit språk med mange unike trekk. Det er eit romansk språk med sterk påverknad frå latin. Dette gjev det ein særskild posisjon i den romanske språkfamilien. Det som gjer fransk spesielt, er den rike litterære tradisjonen. Det er språket til mange berømte forfattarar, som Marcel Proust og Victor Hugo. Dette har bidratt til dets globale utbredelse og anseelse. Fransk for nybegynnere er en av over 50 gratis språkpakker som du kan få fra oss. ’50LANGUAGES’ er den effektive måten å lære fransk på nettet og gratis. Vårt undervisningsmateriell for franskkurset er tilgjengelig både online og som iPhone- og Android-apper.

Fransk har også ein unik lydstruktur. Lydane ‘u‘ og ‘r‘ er spesielle for språket og kan være utfordrande for ikkje-innfødte talarar. Dette gir språket dets karakteristiske lyd. Fransk er sterkt knytt til landets historie og kultur. Det har vore eit symbol på elegance og verdsborgerskap. Dette gir det ei sterk kulturell betydning. Med dette kurset kan du lære fransk selvstendig - uten lærer og uten språkskole! Leksjonene er tydelig strukturerte og vil hjelpe deg å nå dine mål.

Fransk har hatt stor innflytelse på mange andre språk. Frå engelsk til vietnamesisk, har mange språk lånord frå fransk. Dette understreker dets globale innflytelse og betydning. Likevel står fransk overfor nokre utfordringer. Mange dialektar kan gjera det vanskelig å forstå for ikkje-innfødte talarar. Dette gjer bevaring og undervisning av språket til eit viktig arbeid. Lær fransk raskt med 100 franskspråklige leksjoner organisert etter emne. MP3-lydfilene for leksjonene ble snakket av fransk som morsmål. De hjelper deg med å forbedre uttalen din.

Å verdsette fransk inneber å forstå dets unike trekk. Ved å forstå dette, kan vi sette pris på språkets skjønnhet og bidra til å bevare det for framtidige generasjonar. Mange fransktalande viser sterk stolthet over språket sitt. Dette understreker kor verdifullt og unikt fransk verkeleg er. Denne stoltheten bidrar til å oppretthalde og bevare språket.

Selv franske nybegynnere kan lære fransk effektivt med “50LANGUAGES“ gjennom de praktiske setningene. Først vil du bli kjent med de grunnleggende strukturene i språket. Eksempeldialoger hjelper deg å uttrykke deg på fremmedspråket. Forkunnskaper er ikke nødvendig.

Selv avanserte elever kan gjenta og konsolidere det de har lært. Du lærer korrekte og ofte talte setninger, og du kan bruke dem umiddelbart. Du vil kunne kommunisere i hverdagssituasjoner. Bruk lunsjpausen eller tiden i trafikken til å lære noen minutter fransk. Du lærer både på farten og hjemme.