© Martinmark | Dreamstime.com

Lær dansk gratis

Lær dansk raskt og enkelt med vårt språkkurs “Dansk for nybegynnere“.

no norsk   »   da.png Dansk

Lær dansk - Første ord
Hei! Hej!
God dag! Goddag!
Hvordan går det? Hvordan går det?
På gjensyn! På gensyn.
Ha det så lenge! Vi ses!

Hvorfor bør du lære dansk?

Å lære dansk kan være en verdifull opplevelse for norske høyttalere. Dansk er hovedspråket i Danmark, et skandinavisk land med rik historie, kultur og naturskjønnhet. Kunnskap i dansk kan gjøre reiser til Danmark mer givende. Å kunne dansk gir en dypere forståelse av dansk kultur. Danmark er kjent for sin design, arkitektur, mat og litteratur. Ved å lære dansk kan du oppleve disse kulturelle elementene mer direkte og autentisk. Dansk for nybegynnere er en av over 50 gratis språkpakker som du kan få fra oss. ‘50LANGUAGES’ er den effektive måten å lære dansk på nett og gratis. Vårt undervisningsmateriell for danskkurset er tilgjengelig både online og som iPhone- og Android-apper.

Å mestre dansk kan også åpne opp for flere jobbmuligheter. Flerspråklighet er en etterspurt ferdighet i dagens globaliserte arbeidsmarked. Å kunne dansk kan være et fortrinn i mange yrker, spesielt innen internasjonal business, turisme, undervisning og oversettelse. Læring av dansk kan bidra til å forbedre kognitive ferdigheter. Forskning viser at å lære et nytt språk kan forbedre hjernefunksjonen, inkludert hukommelse, problemløsing og kritisk tenkning. Disse ferdighetene kan være til nytte i mange aspekter av livet. Med dette kurset kan du lære dansk selvstendig - uten lærer og uten språkskole! Leksjonene er tydelig strukturerte og vil hjelpe deg å nå dine mål.

Lære dansk kan også hjelpe deg med å knytte sterkere bånd til danske samfunn. Dette kan utvide sosiale nettverk, skape nye vennskap, og berike livserfaringene dine med kulturell utveksling og forståelse. Dansk, som er et germansk språk, deler mange likheter med norsk. Hvis du allerede snakker norsk, kan det være enklere å lære dansk. Dette kan være en fordel hvis du planlegger å lære flere skandinaviske språk. Lær dansk raskt med 100 dansktimer organisert etter emne. MP3-lydfilene til leksjonene ble lest opp av dansk som morsmål. De hjelper deg med å forbedre uttalen din.

Å lære dansk kan også gjøre det enklere å lære andre germanske språk, som tysk, nederlandsk eller svensk. Dette er fordi dansk deler mye av sin grammatikk og ordforråd med disse språkene. Å lære dansk kan tilby mange fordeler, både personlig og profesjonelt. Fra en dypere forståelse av dansk kultur til flere jobbmuligheter, kognitive fordeler, utvidet sosialt nettverk, og en inngangsport til andre germanske språk, er det mange gode grunner for en nordmann til å lære dansk.

Selv danske nybegynnere kan lære dansk effektivt med ‘50LANGUAGES’ gjennom de praktiske setningene. Først vil du bli kjent med de grunnleggende strukturene i språket. Eksempeldialoger hjelper deg å uttrykke deg på fremmedspråket. Forkunnskaper er ikke nødvendig.

Selv avanserte elever kan gjenta og konsolidere det de har lært. Du lærer korrekte og ofte talte setninger, og du kan bruke dem umiddelbart. Du vil kunne kommunisere i hverdagssituasjoner. Bruk lunsjpausen eller tiden i trafikken til å lære noen minutter dansk. Du lærer både på farten og hjemme.