© udra11 - Fotolia | Warsaw panorama with palace science and culture

Lær polsk gratis

Lær polsk raskt og enkelt med vårt språkkurs “Polsk for nybegynnere“.

no norsk   »   pl.png polski

Lær polsk - Første ord
Hei! Cześć!
God dag! Dzień dobry!
Hvordan går det? Co słychać? / Jak leci?
På gjensyn! Do widzenia!
Ha det så lenge! Na razie!

Hva er den beste måten å lære det polske språket på?

Polsk er et slavisk språk, og det kan oppleves utfordrende for mange. Men med riktig tilnærming og ressurser kan man oppnå flytende ferdigheter i polsk på relativt kort tid. Å omgi seg med språket er nøkkelen. Dette betyr å høre på polsk musikk, se filmer eller TV-programmer og lytte til polsk radio. Jo mer eksponering, desto bedre forståelse får man. Polsk for nybegynnere er en av over 50 gratis språkpakker som du kan få fra oss. ’50LANGUAGES’ er den effektive måten å lære polsk online og gratis. Vårt undervisningsmateriell for polskkurset er tilgjengelig både online og som iPhone- og Android-apper.

Digitale læringsplattformer som Duolingo eller Babbel tilbyr polsk-kurs. Disse appene gir interaktiv læring, som er både morsomt og pedagogisk. De tilpasser seg også til brukerens læringshastighet. Tradisjonelle språkkurs i klasserom er også effektive. Der får man veiledning fra en lærer, og man kan praktisere med medstudenter. Denne direkte interaksjonen kan være uvurderlig. Med dette kurset kan du lære polsk selvstendig - uten lærer og uten språkskole! Leksjonene er tydelig strukturerte og vil hjelpe deg å nå dine mål.

Å lese bøker på polsk, spesielt barnebøker i begynnelsen, kan være til stor hjelp. Dette bygger ordforrådet og hjelper med å forstå grammatikk i en praktisk sammenheng. Språkutvekslingspartnere er en annen god ressurs. Å snakke med en morsmålsperson kan gi verdifull praksis. Det gir også mulighet for kulturell utveksling, som dypest sett er språklæringens hensikt. Lær polsk raskt med 100 polske språktimer organisert etter emne. MP3-lydfilene for leksjonene ble talt opp av polske som morsmål. De hjelper deg med å forbedre uttalen din.

Reiser til Polen, selv for korte opphold, kan gjøre en stor forskjell. Direkte immersjon i språket og kulturen gir en dybde av forståelse man ikke kan få fra bøker eller apper. Uansett metode, er regelmessighet og utholdenhet viktige faktorer. Polsk kan være krevende, men med dedikasjon vil man sakte, men sikkert mestre det vakre språket.

Selv polske nybegynnere kan lære polsk effektivt med “50LANGUAGES“ gjennom de praktiske setningene. Først vil du bli kjent med de grunnleggende strukturene i språket. Eksempeldialoger hjelper deg å uttrykke deg på fremmedspråket. Forkunnskaper er ikke nødvendig.

Selv avanserte elever kan gjenta og konsolidere det de har lært. Du lærer korrekte og ofte talte setninger, og du kan bruke dem umiddelbart. Du vil kunne kommunisere i hverdagssituasjoner. Bruk lunsjpausen eller tiden i trafikken til å lære noen minutter polsk. Du lærer både på farten og hjemme.