© Toniguetta | Dreamstime.com

Leer gratis Duits

Snel en eenvoudig Duits leren met onze taalcursus ‘Duits voor beginners‘.

nl Nederlands   »   de.png Deutsch

Duits leren - Eerste woorden
Hallo! Hallo!
Dag! Guten Tag!
Hoe gaat het? Wie geht’s?
Tot ziens! Auf Wiedersehen!
Tot gauw! Bis bald!

Waarom zou je Duits leren?

Leren Duits heeft veel voordelen voor Nederlandssprekenden. Eén daarvan is de geografische en culturele nabijheid. Nederland en Duitsland delen een lange geschiedenis en veel culturele aspecten. Duitsland is een economische grootmacht in Europa. Kennis van de Duitse taal kan dus bijdragen aan het creëren van nieuwe zakelijke mogelijkheden. Het kan deuren openen in verschillende sectoren zoals technologie, productie en toerisme. Duits voor beginners is een van de meer dan 50 gratis taalpakketten die je bij ons kunt krijgen. ’50LANGUAGES’ is de effectieve manier om online en gratis Duits te leren. Ons lesmateriaal voor de cursus Duits is zowel online als als iPhone- en Android-app beschikbaar.

Verder is Duits leren uitstekend voor reisliefhebbers. Het zal je helpen je weg te vinden, lokale gerechten te bestellen en gesprekken te voeren met inwoners. Dit maakt je reiservaring in Duitstalige landen authentieker. Ook het literaire erfgoed van de Duitse taal is rijk. Denk aan werken van wereldberoemde auteurs zoals Goethe, Kafka en Hesse. Door Duits te leren, kun je deze literaire werken in hun oorspronkelijke taal ervaren. Met deze cursus kunt u zelfstandig Duits leren - zonder leraar en zonder taalschool! De lessen zijn duidelijk gestructureerd en helpen je om je doelen te bereiken.

Daarnaast biedt het leren van een vreemde taal cognitieve voordelen. Het oefent je geheugen, verbetert je concentratie en stimuleert je probleemoplossend denken. Duits is daarin geen uitzondering. Bovendien kan het leren van Duits bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling. Het vergroot je wereldbeeld en kan je begrip en waardering voor andere culturen vergroten. Dit kan op zijn beurt je zelfvertrouwen vergroten. Leer snel Duits met 100 lessen Duits, georganiseerd op onderwerp. De mp3-audiobestanden voor de lessen zijn ingesproken door Duitse moedertaalsprekers. Ze helpen je om je uitspraak te verbeteren.

Het leren van Duits kan ook leiden tot interessante nieuwe sociale interacties. Je kunt deelnemen aan taaluitwisselingsgroepen, nieuwe vrienden maken en mogelijk zelfs reisplannen maken. Tot slot, hoewel Duits leren een uitdaging kan zijn, biedt het vele voordelen. Het kan je carrièrekansen verbeteren, je reiservaringen verrijken en zelfs je begrip van je eigen taal verdiepen.

Zelfs Duitse beginners kunnen dankzij de praktische zinnen efficiënt Duits leren met ’50LANGUAGES’. Eerst maak je kennis met de basisstructuren van de taal. Voorbeelddialogen helpen u om u in de vreemde taal uit te drukken. Voorkennis is niet vereist.

Zelfs gevorderde leerlingen kunnen herhalen en consolideren wat ze hebben geleerd. Je leert correcte en vaak gesproken zinnen en kunt ze meteen gebruiken. Je kunt communiceren in alledaagse situaties. Gebruik je lunchpauze of tijd in het verkeer om een paar minuten Duits te leren. Je leert zowel onderweg als thuis.