© Elenathewise | Dreamstime.com

Leer gratis Engels VS

Snel en eenvoudig Amerikaans Engels leren met onze taalcursus ‘Amerikaans Engels voor beginners’.

nl Nederlands   »   em.png English (US)

Leer Amerikaans Engels - Eerste woorden
Hallo! Hi!
Dag! Hello!
Hoe gaat het? How are you?
Tot ziens! Good bye!
Tot gauw! See you soon!

Wat is er speciaal aan de Amerikaans-Engelse taal?

Amerikaans Engels is een unieke variant van de Engelse taal. Het wordt gesproken door miljoenen mensen in de Verenigde Staten en is bekend om zijn onderscheidende kenmerken en variëteiten. Een belangrijk kenmerk van Amerikaans Engels is de uitspraak. Er zijn merkbare verschillen in de manier waarop bepaalde klanken en letters worden uitgesproken in vergelijking met andere vormen van Engels, zoals het Brits Engels. Engels (VS) voor beginners is een van de meer dan 50 gratis taalpakketten die u bij ons kunt krijgen. ’50LANGUAGES’ is de effectieve manier om online en gratis Engels (VS) te leren. Ons lesmateriaal voor de cursus Engels (VS) is zowel online als als iPhone- en Android-app beschikbaar.

Een ander kenmerk van Amerikaans Engels is de spelling. In veel gevallen heeft Amerikaans Engels een eenvoudigere spelling dan andere vormen van Engels. Woorden zoals ‘color‘ en ‘center‘ zijn voorbeelden van deze verschillen. Amerikaans Engels heeft ook een unieke woordenschat. Er zijn veel woorden en uitdrukkingen die specifiek zijn voor Amerikaans Engels en die mogelijk niet worden begrepen door sprekers van andere vormen van Engels. Met deze cursus kunt u zelfstandig Engels (VS) leren - zonder leraar en zonder taalschool! De lessen zijn duidelijk gestructureerd en helpen je om je doelen te bereiken.

Amerikaans Engels kent ook veel regionale verschillen. De manier van spreken kan aanzienlijk variëren, afhankelijk van of men zich in het zuiden, noorden, oosten of westen van de Verenigde Staten bevindt. Amerikaans Engels heeft ook een grote invloed gehad op andere talen. Vanwege de wereldwijde invloed van de Verenigde Staten, zijn veel Amerikaanse Engelse woorden en uitdrukkingen overgenomen in andere talen. Leer snel Engels (VS) met 100 Engels (VS) taallessen georganiseerd op onderwerp. De mp3-audiobestanden voor de lessen werden gesproken door Engels (VS) als moedertaal. Ze helpen je om je uitspraak te verbeteren.

Daarnaast is de impact van Amerikaans Engels op popcultuur niet te onderschatten. Films, muziek en literatuur uit de Verenigde Staten hebben bijgedragen aan de verspreiding en populariteit van Amerikaans Engels wereldwijd. Ongeacht waar men zich bevindt, de kans is groot dat men wordt blootgesteld aan Amerikaans Engels. Het is een levendige en dynamische vorm van de Engelse taal die voortdurend evolueert en verandert.

Zelfs Engelse (VS) beginners kunnen efficiënt Engels (VS) leren met ’50LANGUAGES’ door middel van de praktische zinnen. Eerst maak je kennis met de basisstructuren van de taal. Voorbeelddialogen helpen u om u in de vreemde taal uit te drukken. Voorkennis is niet vereist.

Zelfs gevorderde leerlingen kunnen herhalen en consolideren wat ze hebben geleerd. Je leert correcte en vaak gesproken zinnen en kunt ze meteen gebruiken. Je kunt communiceren in alledaagse situaties. Gebruik je lunchpauze of tijd in het verkeer om een paar minuten Engels (VS) te leren. Je leert zowel onderweg als thuis.