© Jaspe | Dreamstime.com

Leer gratis Frans

Snel en gemakkelijk Frans leren met onze taalcursus ‘Frans voor beginners’.

nl Nederlands   »   fr.png Français

Leer Frans - Eerste woorden
Hallo! Salut !
Dag! Bonjour !
Hoe gaat het? Comment ça va ?
Tot ziens! Au revoir !
Tot gauw! A bientôt !

Wat is er bijzonder aan de Franse taal?

De Franse taal is uniek en bijzonder op vele manieren. Een daarvan is de schoonheid en elegantie van de taal. Franse woorden en zinnen hebben een ritmische en melodieuze klank, die vaak wordt beschouwd als romantisch en verfijnd. Een ander bijzonder aspect is de moeilijkheidsgraad van de Franse grammatica. Deze kan intimiderend zijn met zijn complexe regels en uitzonderingen, maar het is juist deze complexiteit die de taal zo rijk en expressief maakt. Het is een uitdaging die velen willen aangaan. Frans voor beginners is een van de meer dan 50 gratis taalpakketten die je bij ons kunt krijgen. ’50LANGUAGES’ is de effectieve manier om online en gratis Frans te leren. Ons lesmateriaal voor de cursus Frans is zowel online als als iPhone- en Android-app beschikbaar.

In de Franse taal wordt er veel waarde gehecht aan de juiste uitspraak. Dit komt tot uiting in het gebruik van accenten die de betekenis van woorden kunnen veranderen, en in het verschijnsel van “liaison“, waarbij de laatste medeklinker van een woord soms wordt uitgesproken als het volgende woord met een klinker begint. Ook wordt de Franse taal gekenmerkt door een rijke woordenschat. Er zijn veel woorden met een specifieke betekenis, waardoor het mogelijk is om nuances en details nauwkeurig uit te drukken. Dit is een van de redenen waarom de taal zo geliefd is bij schrijvers en dichters. Met deze cursus kun je zelfstandig Frans leren - zonder leraar en zonder taalschool! De lessen zijn duidelijk gestructureerd en helpen je om je doelen te bereiken.

De Franse taal heeft ook een grote invloed op andere talen. Veel Engelse woorden hebben bijvoorbeeld hun oorsprong in het Frans. Daarnaast worden er veel Franse uitdrukkingen en zinnen gebruikt in andere talen, wat de wereldwijde invloed van de taal benadrukt. Daarnaast is het belangrijk om te benadrukken dat Frans een officiële taal is van vele internationale organisaties, waaronder de Verenigde Naties, de Europese Unie en de Olympische Spelen. Dit onderstreept de wereldwijde relevantie en het belang van de Franse taal. Leer snel Frans met 100 Franse taallessen georganiseerd op onderwerp. De mp3-audiobestanden voor de lessen zijn ingesproken door moedertaalsprekers Frans. Ze helpen je om je uitspraak te verbeteren.

Een ander interessant kenmerk van de Franse taal is dat het de taal is van de haute cuisine. Veel termen die in de gastronomie worden gebruikt, zijn in het Frans. Dit weerspiegelt de invloed en het belang van de Franse cultuur op de wereld van het eten en koken. Samenvattend, de Franse taal is bijzonder om zijn schoonheid, complexiteit, rijke woordenschat, invloed op andere talen, belang op het wereldtoneel, en als taal van de haute cuisine. Het leren van Frans biedt de mogelijkheid om deze fascinerende en rijke taal van dichtbij te ervaren.

Zelfs Franse beginners kunnen efficiënt Frans leren met ’50LANGUAGES’ door middel van de praktische zinnen. Eerst maak je kennis met de basisstructuren van de taal. Voorbeelddialogen helpen u om u in de vreemde taal uit te drukken. Voorkennis is niet vereist.

Zelfs gevorderde leerlingen kunnen herhalen en consolideren wat ze hebben geleerd. Je leert correcte en vaak gesproken zinnen en kunt ze meteen gebruiken. Je kunt communiceren in alledaagse situaties. Gebruik je lunchpauze of tijd in het verkeer om een paar minuten Frans te leren. Je leert zowel onderweg als thuis.