© Typhoonski | Dreamstime.com

Leer gratis Spaans

Snel en gemakkelijk Spaans leren met onze taalcursus ‘Spaans voor beginners‘.

nl Nederlands   »   es.png español

Leer Spaans - Eerste woorden
Hallo! ¡Hola!
Dag! ¡Buenos días!
Hoe gaat het? ¿Qué tal?
Tot ziens! ¡Adiós! / ¡Hasta la vista!
Tot gauw! ¡Hasta pronto!

Wat is er speciaal aan de Spaanse taal?

Spaans is een prachtige taal, gesproken door miljoenen mensen over de hele wereld. Het is de officiële taal in 21 landen en is de tweede meest gesproken taal ter wereld, na het Mandarijn. Wat Spaans uniek maakt, is de diversiteit. Omdat het in zoveel verschillende landen wordt gesproken, kent het een breed scala aan dialecten en accenten. Dit voegt een rijke variëteit toe aan de taal. Spaans voor beginners is een van de meer dan 50 gratis taalpakketten die je bij ons kunt krijgen. ’50LANGUAGES’ is de effectieve manier om online en gratis Spaans te leren. Ons lesmateriaal voor de cursus Spaans is zowel online als als iPhone- en Android-app beschikbaar.

Een ander opvallend kenmerk van het Spaans is de eenvoudige spelling en uitspraak. Elke letter in het Spaanse alfabet heeft een specifieke klank, waardoor het leren van de taal relatief eenvoudig is. De Spaanse taal staat ook bekend om zijn levendige en expressieve aard. Spaanse sprekers gebruiken vaak gebaren en lichaamstaal om hun punt te benadrukken, wat bijdraagt aan de charme van de taal. Met deze cursus kun je zelfstandig Spaans leren - zonder leraar en zonder taalschool! De lessen zijn duidelijk gestructureerd en helpen je om je doelen te bereiken.

Spaans heeft een rijke literaire traditie. Het is de taal van Cervantes, García Márquez en vele andere invloedrijke schrijvers en dichters. Dit maakt het een genot voor literatuurliefhebbers. Ook de invloed van het Spaans is bijzonder. Het heeft bijgedragen aan vele andere talen over de hele wereld, vooral door leenwoorden en uitdrukkingen. Leer snel Spaans met 100 Spaanse taallessen, georganiseerd op onderwerp. De mp3-audiobestanden voor de lessen zijn ingesproken door native speakers van het Spaans. Ze helpen je om je uitspraak te verbeteren.

Spaans leren kan ook een venster openen naar vele verschillende culturen. Van de passie van flamenco in Spanje tot de tradities van de Maya‘s in Midden-Amerika, het Spaans biedt een directe toegang tot deze diverse werelden. In het licht van globalisering en internationalisering blijft de relevantie van het Spaans groeien. Het leren van Spaans kan vele deuren openen, zowel professioneel als persoonlijk.

Zelfs Spaanse beginners kunnen dankzij de praktische zinnen efficiënt Spaans leren met ’50LANGUAGES’. Eerst maak je kennis met de basisstructuren van de taal. Voorbeelddialogen helpen u om u in de vreemde taal uit te drukken. Voorkennis is niet vereist.

Zelfs gevorderde leerlingen kunnen herhalen en consolideren wat ze hebben geleerd. Je leert correcte en vaak gesproken zinnen en kunt ze meteen gebruiken. Je kunt communiceren in alledaagse situaties. Gebruik je lunchpauze of tijd in het verkeer om een paar minuten Spaans te leren. Je leert zowel onderweg als thuis.