© Banauke - Fotolia | old bridge in Verona

Mësoni italisht falas

Mësoni shpejt dhe lehtë italishten me kursin tonë të gjuhës ‘Italisht për fillestarët’.

sq Shqip   »   it.png Italiano

Mësoni italisht - Fjalët e para
Tungjatjeta! / Ç’kemi! Ciao!
Mirёdita! Buongiorno!
Si jeni? Come va?
Mirupafshim! Arrivederci!
Shihemi pastaj! A presto!

Pse duhet të mësoni italisht?

Një nga arsyet kryesore për të mësuar italisht është rëndësia e saj kulturore. Italia ka një trashëgimi të pasur artistike dhe kulturore, e cila është e reflektuar në gjuhën e saj. Duke mësuar italisht, do të keni akses direkt në veprat e autorëve të mëdhenj si Dante, Petrarca, Boccaccio dhe shumë të tjerë. Tjetër arsye është përmirësimi i perspektivave të punës. Ndërsa gjuha angleze mbetet gjuha e parë e biznesit, aftësia për të folur italisht mund të hapë mundësi të reja pune, veçanërisht në fushat si moda, dizajni i brendshëm, gastronomia dhe turizmi, ku Italia ka një reputacion global. Italishtja për fillestarët është një nga mbi 50 paketat e gjuhëve falas që mund të merrni nga ne. ‘50LANGUAGES’ është mënyra efektive për të mësuar italisht online dhe falas. Materialet tona mësimore për kursin e italishtes janë të disponueshme si në internet ashtu edhe si aplikacione për iPhone dhe Android.

Më tej, mësimi i italishtes mund të ndihmojë në përmirësimin e aftësive tuaja lingvistike në përgjithësi. Italia ka kontribuar ndjeshëm në zhvillimin e gjuhëve romake, duke ndikuar edhe në formimin e gjuhës angleze. Duke mësuar italisht, mund të krijoni një bazë më të mirë për mësimin e gjuhëve të tjera. Sigurisht, një tjetër përfitim i mësimit të italishtes është në të udhëtuarit. Italia është një destinacion turistik i njohur, i pasur me monumente historike, art, kulturë dhe gastronomi të shkëlqyer. Duke folur italisht, do të keni një përvojë më të thellë dhe më të pasur kur vizitoni këtë vend të bukur. Me këtë kurs ju mund të mësoni italisht në mënyrë të pavarur - pa mësues dhe pa shkollë gjuhësore! Mësimet janë të strukturuara qartë dhe do t’ju ndihmojnë të arrini qëllimet tuaja.

Një tjetër arsye për të mësuar italisht është se ajo është një gjuhë e bukur dhe melodike. Shumë njerëz e përshkruajnë italishten si gjuhën më të bukur në botë, me një ritëm dhe melodi që është unike. Kjo e bën atë të këndshme për ta mësuar dhe për ta përdorur. Mësimi i italishtes gjithashtu mund të ndihmojë në rritjen e vetë-besimit tuaj. Kur ju mësoni një gjuhë të re, ju gjithashtu mësoni për veten tuaj dhe sfidoni aftësitë tuaja mendore. Kjo mund të ndihmojë për të rritur vetë-besimin tuaj dhe për të zgjeruar horizontet tuaja. Mësoni shpejt italishten me 100 mësime të gjuhës italiane të organizuara sipas temave. Skedarët audio MP3 për mësimet u folën nga folës të gjuhës italiane. Ato ju ndihmojnë të përmirësoni shqiptimin tuaj.

Përveç kësaj, mësimi i italishtes mund të ndihmojë në mënyrën se si e kuptoni botën. Gjuhët janë si dritare të ndryshme për të parë dhe për të kuptuar botën, dhe secila ofron një perspektivë të ndryshme. Mësimi i italishtes mund t‘ju japë një kuptim të ri dhe të thellë për kulturën dhe vlerat italiane. Përgjithësisht, të gjitha këto arsye dhe përfitime të mësimit të italishtes e bëjnë atë një zgjedhje të vlefshme për tu konsideruar. Gjithashtu, pavarësisht nga sfidat që mund të përballohen gjatë mësimin e një gjuhe të re, ndjenja e arritjes dhe përvoja e pasur që vjen me të janë vërtet të çmuara.

Edhe fillestarët italianë mund të mësojnë italisht në mënyrë efikase me ’50 GJUHË’ përmes fjalive praktike. Fillimisht do të njiheni me strukturat bazë të gjuhës. Shembuj të dialogëve ju ndihmojnë të shpreheni në një gjuhë të huaj. Nuk kërkohet njohuri paraprake.

Edhe nxënësit e avancuar mund të përsërisin dhe konsolidojnë atë që kanë mësuar. Ju mësoni fjali të sakta dhe të shpeshta dhe mund t’i përdorni menjëherë. Do të jeni në gjendje të komunikoni në situatat e përditshme. Përdorni pushimin tuaj të drekës ose kohën në trafik për të mësuar disa minuta italisht. Ju mësoni në lëvizje si dhe në shtëpi.