Започнете еден од нашите 50languages.com курсеви!
Овде изберете јазична комбинација.

Карта на светските јазици

Изберете го јазикот што сакате да го научите

map of languages Spanish: 329 million native speakers Spanish: 329 million native speakers Spanish: 329 million native speakers Spanish: 329 million native speakers Spanish: 329 million native speakers Spanish: 329 million native speakers Spanish: 329 million native speakers Spanish: 329 million native speakers Dutch: 21.7 million native speakers Dutch: 21.7 million native speakers English: 328 million native speakers English: 328 million native speakers English: 328 million native speakers English: 328 million native speakers English: 328 million native speakers English: 328 million native speakers English: 328 million native speakers English: 328 million native speakers English: 328 million native speakers English: 328 million native speakers English: 328 million native speakers French: 67.8 million native speakers French: 67.8 million native speakers French: 67.8 million native speakers French: 67.8 million native speakers French: 67.8 million native speakers French: 67.8 million native speakers French: 67.8 million native speakers Portuguese: 178 million native speakers Portuguese: 178 million native speakers Portuguese: 178 million native speakers Portuguese: 178 million native speakers Portuguese BR: 178 million native speakers Portuguese BR: 178 million native speakers Portuguese BR: 178 million native speakers Portuguese BR: 178 million native speakers Afrikaans: 6.75 million native speakers Amharic: 22 million native speakers Arabic: 221 million native speakers Arabic: 221 million native speakers Arabic: 221 million native speakers Arabic: 221 million native speakers Arabic: 221 million native speakers Adyghe: 0.6 million native speakers Tigrinya: 9 million native speakers Hebrew: 5.3 million native speakers Belarusian: 8.6 million native speakers Bulgarian: 9.1 million native speakers Greek: 13.1 million native speakers Albanian: 5.8 million native speakers Macedonian: 3 million native speakers Serbian: 7.0 million native speakers Chinese: 1213 million native speakers Chinese: 1213 million native speakers Chinese: 1213 million native speakers Chinese: 1213 million native speakers Russian: 144 million native speakers Russian: 144 million native speakers Russian: 144 million native speakers Russian: 144 million native speakers Turkish: 50.8 million native speakers Catalan: 7.2 million native speakers Catalan: 7.2 million native speakers Italian: 61.7 million native speakers Italian: 61.7 million native speakers Italian: 61.7 million native speakers Italian: 61.7 million native speakers Italian: 61.7 million native speakers Bosnian: 2.7 million native speakers Romanian: 23.4 million native speakers Hungarian: 12.5 million native speakers Slovenian: 4.0 million native speakers Slovak: 10.8 million native speakers Czech: 9.5 million native speakers Ukrainian: 37.0 million native speakers Ukrainian: 37.0 million native speakers German: 90.3 million native speakers Polish: 40.0 million native speakers Polish: 40.0 million native speakers Lithuanian: 3.5 million native speakers Lithuanian: 3.5 million native speakers Estonian: 1.4 million native speakers Finnish: 5.0 million native speakers Swedish: 8.3 million native speakers Norwegian: 4.6 million native speakers Danish: 5.6 million native speakers Georgian: 4.3 million native speakers Farsi / Persian: 110.0 million native speakers Urdu: 68 million native speakers Urdu: 68 million native speakers Punjabi: 90.8 million native speakers Japanese: 122 million native speakers Indonesian: 23.2 million native speakers Vietnamese: 68.6 million native speakers Vietnamese: 68.6 million native speakers Vietnamese: 68.6 million native speakers Thai: 15.0 million native speakers Thai: 15.0 million native speakers Hindi: 182 million native speakers Marathi: 68.1 million native speakers Bengali: 181 million native speakers Kannada: 39 million native speakers Telugu: 69.8 million native speakers Tamil: 70 million native speakers Korean: 66.3 million native speakers

Дали би сакале да заработите пари како наставник по јазик или подучувач?

50languages.com нуди сè што ви треба за да научите нов јазик. Онлајн курсеви, апликации, тестови, игри, картички со вокабулар и многу повеќе. И тоа е бесплатно!

Дознајте повеќе за 50languages.com

0
0
0
0

Достапно на повеќе од 50 јазици

Јазични крстозбор загатки

Бесплатни јазични загатки на 5 јазици и 20 јазични комбинации од Гете Верлаг.

Андроид апликација

Апликацијата ги вклучува сите лекции од наставната програма за 50languages.com. И тоа е бесплатно! Вклучени се и многу тестови и игри.

Јазични тестови

Бесплатни тестови на Интернет јазик на 25 јазици и 600 комбинации. Тестирајте ги вашите јазични вештини!

Книги

Ако претпочитате да научите јазик користејќи печатени материјали, можете да ги купите нашите книги во Амазон или други книжарници.

Бесплатни MP3 аудио -датотеки

Сите наши MP3 аудио -датотеки можат да се преземат бесплатно, споделени (види лиценца за CC) и да се користат на кој било уред.

Азбуки

Научете да читате и зборувате странски азбуки. Тестирајте го вашето знаење за странски букви.

Бесплатни курсеви преку Интернет

Научете нов јазик на 100 лекции. Сите аудио снимки се од мајчин јазик.

Броеви

Научете да читате и зборувате странски броеви. Тестирајте го вашето знаење за броеви.

IOS апликација - iPhone, iPad

Апликациите за iOS од 50languages.com ​​се идеални за сите оние кои сакаат да учат во секое време и офлајн.

Вокабулар

Дознајте повеќе од 2000 зборови категоризирани на 42 важни теми користејќи ги нашите картички за вокабулар преку Интернет.

Нашите 50languages.com апликации за паметни телефони или таблети со Android и iOS

Сè што ви треба за да научите нов јазик.

Пробај! Добијте ги сите 100 лекции бесплатно.

Научете од нашиот Разговорник

Научете повеќе од 50 јазици

… Англиски, германски, шпански, кинески,…

Вклучени MP3-датотеки

… Научете да зборувате како мајчин јазик!

100 теми од реалниот живот

… Вокабулар што можете да го користите веднаш.

18 фрази по тема

... Категоризирана за полесно учење.

Сведоштва