Тест 2Датум:
Време поминато на тест::
Score:


Tue Jul 16, 2024

0/10

Кликнете на збор
1. ние двајцата
‫نحن   See hint
2. Жената сака сок од портокал и сок од грејпфрут.
‫المرأة تحب عصير وعصير الجريب فروت.‬   See hint
3. Кој ги чисти прозорците?
‫من النوافذ؟‬   See hint
4. Би сакал / сакала во центарот на градот.
‫أود الذهاب إلى مركز ,   See hint
5. Како да стигнам до железничката станица?
‫كيف إلى محطة القطار؟‬   See hint
6. Јас би сакал / сакала нешто без месо.
‫أريد شيئاً لحم.‬   See hint
7. Кога започнува обиколката?
تبدأ الجولة؟‬   See hint
8. Земи ги очилата за сонце со себе.
معك النظارات الشمسية.‬   See hint
9. Каде е накитот?
هي المجوهرات؟‬   See hint
10. Ми треба еден прстен и обетки.
‘لى خاتم وإلى أقراط.‬   See hint