© Msteckiw | Dreamstime.com

Besplatno naučite Nynorsk

Naučite nynorsk brzo i jednostavno uz naš tečaj jezika ‘Nynorsk za početnike‘.

hr hrvatski   »   nn.png Nynorsk

Naučite Nynorsk - prve riječi
Bog! / Bok! Hei!
Dobar dan! God dag!
Kako ste? / Kako si? Korleis går det?
Doviđenja! Vi sjåast!
Do uskoro! Ha det så lenge!

Zašto biste trebali učiti Nynorsk?

Mnogi ljudi postavljaju pitanje: “Zašto bih trebao učiti nynorsk?“ Odgovor je jednostavan - učenje nynorsk-a nudi mnoge prednosti i pruža prilike. To je međunarodno priznat jezik koji otvara nova vrata. Nynorsk je jedan od dva službena jezika u Norveškoj, s više od pola milijuna govornika. To znači da učenje ovog jezika pruža priliku za komunikaciju s velikim brojem ljudi. To može poboljšati vaše socijalne vještine i proširiti vaš svjetonazor. Nynorsk za početnike jedan je od preko 50 besplatnih jezičnih paketa koje možete dobiti od nas. ‘50LANGUAGES’ je učinkovit način za učenje nynorsk online i besplatno. Naši nastavni materijali za tečaj Nynorsk dostupni su online i kao iPhone i Android aplikacije.

Učenje nynorsk-a može otvoriti bolje mogućnosti za posao. Norveške tvrtke su međunarodno priznate i poznate po svojoj tehnološkoj inovativnosti. Vladačenje ovim jezikom može biti korisna vještina za unaprjeđenje vaše profesionalne karijere. Također, učenje nynorsk-a omogućava vam da upoznate norvešku kulturu i povijest. Norveška književnost, umjetnost i glazba su široko priznati u svijetu. Ova znanja mogu proširiti vaše razumijevanje svijeta i osobni razvoj. Uz ovaj tečaj možete samostalno učiti nynorsk - bez učitelja i bez škole jezika! Lekcije su jasno strukturirane i pomoći će vam da postignete svoje ciljeve.

Nynorsk je također relativno lagan za učenje, jer je vrlo sličan bokmålu, drugom službenom jeziku u Norveškoj. Gramatika i izgovor nynorsk-a može biti složen, ali većina riječi je slična riječima u bokmålu. Stoga, ako već govorite bokmål, učenje nynorsk-a neće biti tako teško. Učenje nynorsk-a može također poboljšati vašu moždanu aktivnost. Istraživanja pokazuju da višejezičnost može poboljšati memoriju, koncentraciju i vještine rješavanja problema. To je veliki plus koji dolazi s učenjem jezika. Naučite brzo nynorsk sa 100 lekcija nynorsk jezika organiziranih po temama. MP3 audio datoteke za lekcije govorili su izvorni govornici nynorsk jezika. Pomažu vam da poboljšate svoj izgovor.

Ako učite nynorsk, to može poboljšati vaše iskustvo putovanja. Norveška je popularna turistička destinacija s mnogo prekrasnih mjesta za posjetiti. Govoriti lokalni jezik može učiniti vaše putovanje još ugodnijim. Bez sumnje, učenje nynorsk-a nudi razne prednosti. To može pomoći da razumijete drugu kulturu, dobijete bolje poslovne prilike, poboljšate moždanu aktivnost i učinite putovanje ugodnijim. Uistinu, to je investicija koja vam može donijeti velike koristi u budućnosti.

Čak i početnici u nynorsku mogu učinkovito naučiti nynorsk s ’50LANGUAGES’ kroz praktične rečenice. Prvo ćete upoznati osnovne strukture jezika. Primjeri dijaloga pomažu vam da se izrazite na stranom jeziku. Predznanje nije potrebno.

Čak i napredni učenici mogu ponoviti i učvrstiti ono što su naučili. Naučiš ispravne i često izgovorene rečenice i odmah ih možeš koristiti. Moći ćete komunicirati u svakodnevnim situacijama. Iskoristite pauzu za ručak ili vrijeme u prometu da naučite nekoliko minuta Nynorsk-a. Učite u hodu kao i kod kuće.