Naučite slovački besplatno

Naučite slovački brzo i jednostavno uz naš kurs jezika „Slovački za početnike“.

bs bosanski   »   sk.png slovenčina

Naučite slovački - prve riječi
Zdravo! Ahoj!
Dobar dan! Dobrý deň!
Kako ste? / Kako si? Ako sa darí?
Doviđenja! Dovidenia!
Do uskoro! Do skorého videnia!

Koji su razlozi za učenje slovačkog?

Učenje slovačkog jezika može biti iznimno korisno. Slovački je službeni jezik Slovačke, zemlje koja je članica Europske unije. Poznavanje ovog jezika otvara brojne mogućnosti. Slovački jezik pruža pristup slovačkoj kulturi i povijesti. Slovačka ima bogatu tradiciju, uključujući folkloru, glazbu i književnost. Poznavanje jezika omogućava dublje razumijevanje tih kulturnih izraza. Slovački za početnike je jedan od preko 50 besplatnih jezičkih paketa koje možete dobiti od nas. ’50LANGUAGES’ je efikasan način da naučite slovački online i besplatno. Naši nastavni materijali za tečaj Slovačkog dostupni su i online i kao iPhone i Android aplikacije.

Slovački jezik također može poboljšati vaša putovanja. Slovačka je zemlja s prelijepim prirodnim ljepotama, od planina do prekrasnih starih gradova. Poznavanje jezika olakšava komunikaciju s lokalnim stanovništvom. Učenje slovačkog može poboljšati profesionalne mogućnosti. Slovačka ima razvijenu ekonomiju, posebno u sektorima automobilske industrije i informacijske tehnologije. Poznavanje slovačkog može biti ključno za rad u ovim industrijama. Uz ovaj kurs možete samostalno učiti slovački - bez nastavnika i bez škole jezika! Lekcije su jasno strukturirane i pomoći će vam da postignete svoje ciljeve.

Slovački jezik može biti izazovan za učenje, ali istovremeno pruža priliku za poboljšanje vaših jezičnih vještina. To može poboljšati kognitivne sposobnosti, uključujući memoriju i koncentraciju. Slovački jezik može biti koristan za one koji su zainteresirani za srednjoeuropske studije. Slovačka ima složenu povijest, uključujući razdoblja pod Austro-Ugarskom i komunističkim režimom. Naučite slovački brzo sa 100 lekcija slovačkog jezika organiziranih po temama. MP3 audio fajlove za lekcije govorili su govornici slovačkog maternjeg jezika. Pomažu vam da poboljšate svoj izgovor.

Slovački jezik može biti koristan za ljude koji rade u međunarodnim organizacijama. Kao članica Europske unije, Slovačka ima utjecaj na europsku politiku. Bez obzira na vaše razloge, učenje slovačkog može donijeti brojne koristi. Bilo da se radi o profesionalnom razvoju, putovanjima ili osobnom obogaćivanju, znanje slovačkog jezika može biti dragocjen alat.

Čak i slovački početnici mogu efikasno naučiti slovački uz ’50LANGUAGES’ kroz praktične rečenice. Prvo ćete upoznati osnovne strukture jezika. Primjeri dijaloga vam pomažu da se izrazite na stranom jeziku. Predznanje nije potrebno.

Čak i napredni učenici mogu ponoviti i konsolidirati ono što su naučili. Naučite ispravne i često izgovorene rečenice i možete ih odmah koristiti. Moći ćete komunicirati u svakodnevnim situacijama. Iskoristite pauzu za ručak ili vrijeme u prometu da naučite nekoliko minuta slovačkog. Učite u pokretu kao i kod kuće.