Тест 1Датум:
Време проведено на тесту::
Score:


Tue Jul 16, 2024

0/10

Кликните на реч
1. један
2. ја и ти
и ти   See hint
3. један, два, три
, два, три   See hint
4. Дете воли какао и сок од јабуке.
сака какао и сок од јаболко.   See hint
5. Посуђе је прљаво.
се извалкани.   See hint
6. Хтео / хтела бих до аеродрома.
Би / сакала кон аеродромот.   See hint
7. Волиш ли свињетину?
Сакаш ли свинско ,   See hint
8. Где је аутобуска станица?
Каде автобуската станица?   See hint
9. Где је замак?
е замокот?   See hint
10. Понеси крему за сунчање.
крема за сончање со себе.   See hint