© christineo - Fotolia | Savur

Lær tyrkisk gratis

Lær tyrkisk raskt og enkelt med språkkurset vårt “Tyrkisk for nybegynnere“.

nn Nynorsk   »   tr.png Türkçe

Lær tyrkisk - Første ord
Hei! Merhaba!
God dag! İyi günler! / Merhaba!
Korleis går det? Nasılsın?
Vi sjåast! Görüşmek üzere!
Ha det så lenge! Yakında görüşmek üzere!

Hva er grunnene til å lære tyrkisk?

Å lære tyrkisk er ein spennande og verdifull prosess. Som det offisielle språket i Tyrkia og eit minoritetsspråk i fleire naboland, har tyrkisk mange fordelar å tilby. Det er eit utmerka val for dei som ønskjer å lære eit nytt språk. Å mestre tyrkisk kan opne mange jobbmuligheiter. Tyrkisk er eit viktig språk i mange industrier, inkludert turisme, handel og diplomati. Å kunne snakke tyrkisk kan gi deg ein fordel i eit konkurransedyktig arbeidsmarked. Tyrkisk for nybegynnere er en av over 50 gratis språkpakker som du kan få fra oss. ’50LANGUAGES’ er den effektive måten å lære tyrkisk online og gratis. Vårt undervisningsmateriell for det tyrkiske kurset er tilgjengelig både online og som iPhone- og Android-apper.

I tillegg kan det å lære tyrkisk gje deg ei rikare reiseoppleving. Om du planlegger å besøke Tyrkia eller andre tyrkiskspråklige land, kan kunnskapen din i tyrkisk vere svært nyttig. Du vil kunne kommunisere betre og få ei meir autentisk oppleving. Å lære tyrkisk kan også forbetre dei kognitive ferdigheitene dine. Som med alle andre språk, kan det å lære tyrkisk trenge hjernen din og bidra til å forbetre minnet ditt. Strukturen i det tyrkiske språket gir ei god mental utfordring. Med dette kurset kan du lære tyrkisk selvstendig - uten lærer og uten språkskole! Leksjonene er tydelig strukturerte og vil hjelpe deg å nå dine mål.

Vidare kan det å lære tyrkisk hjelpe deg å forstå den rike historia og kulturen i Tyrkia. Tyrkia har ein lang og kompleks historie, og å forstå språket kan gi deg ei dypare forståing av begge aspekta. Å lære tyrkisk kan også berike underhaldningsopplevinga di. Tyrkia har ein blomstrande film- og musikkbransje, og å forstå språket lar deg nyte desse verkene i originalspråket. Lær tyrkisk raskt med 100 tyrkiske språktimer organisert etter emne. MP3-lydfilene for leksjonene ble talt opp av tyrkiske morsmål. De hjelper deg med å forbedre uttalen din.

Å mestre tyrkisk kan også utvide det sosiale nettverket ditt. Du vil kunne kommunisere med over 70 millionar innfødde talere over heile verda, noko som opnar dørene for nye venskap og relasjonar. Kvar person har sine eigne unike grunnar til å lære tyrkisk. Men, dei mange fordelane med å lære dette språket gjer det til eit verdifullt val. Uten tvil kan det å lære tyrkisk legge til ei ny dimensjon i livet ditt.

Selv tyrkiske nybegynnere kan lære tyrkisk effektivt med “50LANGUAGES“ gjennom de praktiske setningene. Først vil du bli kjent med de grunnleggende strukturene i språket. Eksempeldialoger hjelper deg å uttrykke deg på fremmedspråket. Forkunnskaper er ikke nødvendig.

Selv avanserte elever kan gjenta og konsolidere det de har lært. Du lærer korrekte og ofte talte setninger, og du kan bruke dem umiddelbart. Du vil kunne kommunisere i hverdagssituasjoner. Bruk lunsjpausen eller tiden i trafikken til å lære noen minutter tyrkisk. Du lærer både på farten og hjemme.