© Aleksandar Todorovic - Fotolia | Ho Chi Minh City Hall, Vietnam.
© Aleksandar Todorovic - Fotolia | Ho Chi Minh City Hall, Vietnam.

Lær vietnamesisk gratis

Lær vietnamesisk raskt og enkelt med språkkurset vårt “Vietnamesisk for nybegynnere“.

nn Nynorsk   »   vi.png Việt

Lær vietnamesisk - Første ord
Hei! Xin chào!
God dag! Xin chào!
Korleis går det? Khỏe không?
Vi sjåast! Hẹn gặp lại nhé!
Ha det så lenge! Hẹn sớm gặp lại nhé!

Hva er grunnene til å lære vietnamesisk?

Kvifor skal du lære vietnamesisk? Den første grunnen er at vietnamesisk er det offisielle språket i Vietnam, og blir brukt av millioner av mennesker over hele verden. Å lære dette språket utvider dine globale forbindelser. Den andre grunnen er at å lære vietnamesisk gir deg en dypere forståelse av Vietnams kultur og historie. Det finnes en rik litteratur, musikk og kunst på dette språket. Å lese disse verkene i deres opprinnelige språk forbedrer din forståelse av kulturen.

Den tredje grunnen er at å lære vietnamesisk utvider dine jobb- og utdanningsmuligheter. For de som er interessert i å jobbe i Vietnam eller med vietnamesiske selskaper, er dette svært nyttig. Å kjenne dette språket forbedrer din konkurranseevne. Den fjerde grunnen er at å lære vietnamesisk forbedrer dine kommunikasjonsevner. Å kjenne dette språket hjelper deg med å kommunisere med flere mennesker. Det øker også din evne til å få oppmerksomhet og å kommunisere effektivt.

Den femte grunnen er at å lære vietnamesisk er viktig for personlig vekst og selvtillit. Å lære et nytt språk stimulerer dine kognitive evner og øker din selvtillit. Det utvider din tenkemåte. Den sjette grunnen er at å lære vietnamesisk er en fantastisk og interessant prosess som forbedrer dine kognitive evner. Å lære dette språket forbedrer din hukommelse, din evne til å uttrykke dine tanker, og din tenkeprosess.

Den sjuende grunnen er at å lære vietnamesisk øker din sosiale integrering. Å være flytende i vietnamesisk hjelper deg med å kommunisere med mange mennesker over hele verden. Dette utvider din vennskapskrets. Å lære vietnamesisk gir flere fordeler. Det gir deg muligheten til å se verden fra et nytt perspektiv, og det kan gi store fordeler i livet ditt.

Selv vietnamesiske nybegynnere kan lære vietnamesisk effektivt med “50LANGUAGES“ gjennom de praktiske setningene. Først vil du bli kjent med de grunnleggende strukturene i språket. Eksempeldialoger hjelper deg å uttrykke deg på fremmedspråket. Forkunnskaper er ikke nødvendig.

Selv avanserte elever kan gjenta og konsolidere det de har lært. Du lærer korrekte og ofte talte setninger, og du kan bruke dem umiddelbart. Du vil kunne kommunisere i hverdagssituasjoner. Bruk lunsjpausen eller tiden i trafikken til å lære noen minutter vietnamesisk. Du lærer både på farten og hjemme.