© Szakaly | Dreamstime.com

Aprèn anglès al Regne Unit gratuïtament

Aprèn anglès ràpid i fàcilment amb el nostre curs d‘idiomes “Anglès per a principiants“.

ca català   »   en.png English (UK)

Aprèn anglès - Primeres paraules
Hola! Hi!
Bon dia! Hello!
Com va? How are you?
A reveure! Good bye!
Fins aviat! See you soon!

Quina és la millor manera d’aprendre l’anglès britànic?

Aprendre anglès britànic pot ser una experiència gratificant. Amb les seves normes específiques de pronunciació i ortografia, pot presentar desafiaments únics. Aquí es proporcionen algunes tècniques per aprendre-ho de manera eficient. Començar amb els fonaments de l‘anglès, com ara l‘alfabet, la gramàtica i el vocabulari, és fonamental. Existeixen nombrosos llibres de text i recursos en línia que us poden ajudar en aquesta tasca. Anglès (Regne Unit) per a principiants és un dels més de 50 paquets d’idiomes gratuïts que podeu obtenir de nosaltres. ’50LANGUAGES’ és la manera eficaç d’aprendre anglès (Regne Unit) en línia i de forma gratuïta. Els nostres materials didàctics per al curs d’anglès (Regne Unit) estan disponibles en línia i com a aplicacions per a iPhone i Android.

Materials d‘aprenentatge estructurats, com ara llibres de text, gramàtiques i diccionaris, són una part crucial de l‘estudi. Assegureu-vos que els recursos que utilitzeu estan actualitzats i són apropiats per al vostre nivell. L‘immersió en la llengua britànica és molt útil. Podeu mirar pel·lícules i programes de televisió britànics, escoltar música britànica, i si és possible, visitar el Regne Unit per adaptar-vos al so i al ritme de la llengua. Amb aquest curs podeu aprendre anglès (Regne Unit) de manera independent, sense professor i sense escola d’idiomes! Les lliçons estan clarament estructurades i t’ajudaran a assolir els teus objectius.

Parlar amb parlants nadius d‘anglès britànic és altament recomanable. Encara que això pot ser difícil si no viviu en un lloc de parla anglesa, hi ha moltes aplicacions i llocs web que permeten practicar amb parlants nadius. La tecnologia i les aplicacions d‘aprenentatge d‘idiomes poden fer l‘estudi més interactiu i divertit. Aquestes eines inclouen jocs, exercicis d‘escolta i de parla, i pràctiques de gramàtica. Aprèn anglès (Regne Unit) ràpidament amb 100 lliçons d’anglès (Regne Unit) organitzades per tema. Els fitxers d’àudio MP3 de les lliçons van ser parlats per parlants nadius d’anglès (Regne Unit). T’ajuden a millorar la teva pronunciació.

És important repassar el que heu après regularment. La repetició és clau per a la retenció de la informació. Dediqueu una mica de temps cada dia a revisar el vocabulari i les estructures gramaticals que heu après. Aprendre una llengua és un procés, no un esdeveniment. Requereix paciència, constància i una actitud positiva. Recordeu que cada petit pas en el vostre aprenentatge de l‘anglès britànic us acosta més a la vostra meta.

Fins i tot els principiants en anglès (Regne Unit) poden aprendre anglès (Regne Unit) de manera eficient amb ’50LANGUAGES’ a través de les frases pràctiques. Primer coneixeràs les estructures bàsiques de la llengua. Els diàlegs d’exemple us ajuden a expressar-vos en la llengua estrangera. No calen coneixements previs.

Fins i tot els estudiants avançats poden repetir i consolidar el que han après. Aprens frases correctes i pronunciades amb freqüència i les pots utilitzar immediatament. Seràs capaç de comunicar-te en situacions quotidianes. Aprofiteu la pausa per dinar o el temps al trànsit per aprendre uns minuts d’anglès (Regne Unit). S’aprèn tant en moviment com a casa.