© Electropower | Dreamstime.com

Lær gresk gratis

Lær gresk raskt og enkelt med språkkurset vårt “Gresk for nybegynnere“.

nn Nynorsk   »   el.png Ελληνικά

Lær gresk - Første ord
Hei! Γεια! Geia!
God dag! Καλημέρα! Kalēméra!
Korleis går det? Τι κάνεις; / Τι κάνετε; Ti káneis? / Ti kánete?
Vi sjåast! Εις το επανιδείν! Eis to epanideín!
Ha det så lenge! Τα ξαναλέμε! Ta xanaléme!

Hva er den mest effektive metoden for å lære det greske språket?

Å lære det greske språket åpner for en verden av gammel historie og rik kultur. Fordypning er svært effektivt, med gresk musikk, filmer og litteratur som utmerkede ressurser for å forstå språkets nyanser. Å starte med det grunnleggende, som alfabetet og grunnleggende setninger, er viktig. Denne grunnleggende kunnskapen gjør det lettere å takle mer kompleks grammatikk og vokabular senere. Gresk for nybegynnere er en av over 50 gratis språkpakker som du kan få fra oss. ’50LANGUAGES’ er den effektive måten å lære gresk på nettet og gratis. Vårt undervisningsmateriell for greskkurset er tilgjengelig både online og som iPhone- og Android-apper.

Å trene gresk daglig er avgjørende for fremgang. Å tildele bestemte tider for lesing, skriving og tale forbedrer oppbevaring og flyt over tid. Bruk av nettressurser og språkapper kan gi en fleksibel læringstilnærming. Disse verktøyene tilbyr interaktive leksjoner og øvelser skreddersydd for ulike læringsnivåer. Med dette kurset kan du lære gresk selvstendig - uten lærer og uten språkskole! Leksjonene er tydelig strukturerte og vil hjelpe deg å nå dine mål.

Å finne en språkutvekslingspartner eller delta i greske språktreff gir praktisk taleopplevelse. Å snakke med morsmål hjelper med å fange opp dagligdagse fraser og forstå kulturelle kontekster. Å inkludere gresk i hverdagen forsterker læringen ytterligere. Å merke objekter rundt huset på gresk og følge greske sosiale medier-kontoer er enkle, men effektive strategier. Lær gresk raskt med 100 greske språktimer organisert etter emne. MP3-lydfilene for leksjonene ble lest opp av greske som morsmål. De hjelper deg med å forbedre uttalen din.

Å lese greske aviser og bøker utvider ordforrådet og forståelsen. Den introduserer elevene til en rekke skrivestiler og bruk av språket i ulike sammenhenger. Å melde seg på greske språkkurs eller workshops gir strukturert og veiledet læring. Samhandling med instruktører og medelever fremmer et mer engasjerende og støttende læringsmiljø, noe som gjør reisen med å lære gresk morsommere og mer effektiv.

Selv greske nybegynnere kan lære gresk effektivt med “50LANGUAGES“ gjennom de praktiske setningene. Først vil du bli kjent med de grunnleggende strukturene i språket. Eksempeldialoger hjelper deg å uttrykke deg på fremmedspråket. Forkunnskaper er ikke nødvendig.

Selv avanserte elever kan gjenta og konsolidere det de har lært. Du lærer korrekte og ofte talte setninger, og du kan bruke dem umiddelbart. Du vil kunne kommunisere i hverdagssituasjoner. Bruk lunsjpausen eller tiden i trafikken til å lære noen minutter gresk. Du lærer både på farten og hjemme.