Сөз байлыгы

ky Суусундуктар   »   ta பானங்கள்

алкоголь

மது

matu
алкоголь
пиво

பீர்

pīr
пиво
пиво бөтөлкөсү

பீர் பாட்டில்

pīr pāṭṭil
пиво бөтөлкөсү
бөтөлкө капкагы

பாட்டில் மூடி

pāṭṭil mūṭi
бөтөлкө капкагы
капучино

கப்புச்சினோ காபி

kappucciṉō kāpi
капучино
шампан

ஷாம்பைன்

ṣāmpaiṉ
шампан
шампан бакалы

ஷாம்பைன் கண்ணாடி

ṣāmpaiṉ kaṇṇāṭi
шампан бакалы
коктейль

காக்டெய்ல்

kākṭeyl
коктейль
кофе

காபி

kāpi
кофе
шампан капкагы

தக்கை

takkai
шампан капкагы
штопор

தக்கைத் திருகாணி

takkait tirukāṇi
штопор
жемиш ширеси

பழச்சாறு

paḻaccāṟu
жемиш ширеси
воронка

புனல்

puṉal
воронка
муз кубиги

பனிக்கட்டி

paṉikkaṭṭi
муз кубиги
кумура

கூஜா

kūjā
кумура
чайнек

கொதி கெண்டி

koti keṇṭi
чайнек
ликёр

மது பானம்

matu pāṉam
ликёр
сүт

பால்

pāl
сүт
кружка

குவளை

kuvaḷai
кружка
апельсин согу

ஆரஞ்சு சாறு

ārañcu cāṟu
апельсин согу
кумура

பெரிய கூஜா

periya kūjā
кумура
пластик стаканы

நெகிழி கோப்பை

nekiḻi kōppai
пластик стаканы
кызыл вино

சிவப்பு ஒயின்

civappu oyiṉ
кызыл вино
суусундук ичүү үчүн түтүкчө

உறுஞ்சு குழாய்

uṟuñcu kuḻāy
суусундук ичүү үчүн түтүкчө
чай

தேநீர்

tēnīr
чай
чайнек

தேனீர் பாத்திரம்

tēṉīr pāttiram
чайнек
термос

வெப்பக்காப்புக் குடுவை

veppakkāppuk kuṭuvai
термос
суусоо

தாகம்

tākam
суусоо
суу

தண்ணீர்

taṇṇīr
суу
виски

விஸ்கி

viski
виски
ак вино

வெள்ளை ஒயின்

veḷḷai oyiṉ
ак вино
вино

மது

matu
вино