© Masezdromaderi | Dreamstime.com

Lär dig serbiska gratis

Lär dig serbiska snabbt och enkelt med vår språkkurs “Serbiska för nybörjare“.

sv svenska   »   sr.png српски

Lär dig serbiska - Första orden
Hej! Здраво! Zdravo!
God dag! Добар дан! Dobar dan!
Hur står det till? Како сте? / Како си? Kako ste? / Kako si?
Adjö! Довиђења! Doviđenja!
Vi ses snart! До ускоро! Do uskoro!

Varför ska du lära dig serbiska?

Serbiska språket är fullt av charm och utmaningar. Att lära sig det innebär att få tillgång till en rik och varierad kultur som sträcker sig tusentals år tillbaka i tiden. Serbiska kan vara ett överraskande verktyg för personlig och professionell utveckling. Att lära sig serbiska innebär också att kunna kommunicera med flera miljoner människor. Serbiska talas inte bara i Serbien, utan också i flera länder i östra Europa. Att öppna dörren till dessa samhällen kan vara en ovärderlig upplevelse. Serbiska för nybörjare är ett av över 50 gratis språkpaket som du kan få från oss. 50LANGUAGES är det effektiva sättet att lära sig serbiska online och gratis. Vårt läromedel för den serbiska kursen finns både online och som iPhone- och Android-appar.

Språkundervisning hjälper oss att utveckla viktiga färdigheter. Det stimulerar vårt tänkande, förbättrar vår minneskapacitet och ökar vår kreativitet. Att studera serbiska kommer definitivt att bidra till att förbättra dessa färdigheter. Serbiska kan även förbättra din yrkesprofil. I en globaliserad värld blir språkkunskaper allt viktigare. Att kunna serbiska kan göra dig mer attraktiv för arbetsgivare som värdesätter kulturell mångfald och internationella färdigheter. Med den här kursen kan du lära dig serbiska självständigt - utan lärare och utan språkskola! Lektionerna är tydligt strukturerade och hjälper dig att nå dina mål.

Att lära sig serbiska innebär även en djupare förståelse för balkanska kulturer. Du kommer att upptäcka fascinerande traditioner, utsökt mat, stark musik och inspirerande litteratur. Det ger en möjlighet att uppskatta Serbiens unika arv. Dessutom är det intressant att notera att Serbiska språket har två alfabet; det kyrilliska och det latinska. Att kunna läsa och skriva på både kyrilliska och latinska bokstäver är en sällsynt och värdefull färdighet. Lär dig serbiska snabbt med 100 serbiska språklektioner organiserade efter ämne. MP3-ljudfilerna för lektionerna talades upp av serbiska som modersmål. De hjälper dig att förbättra ditt uttal.

Serbiska språket är dessutom inte lika utmanande att lära sig som man kanske tror. Många ord i serbiska har gemensamma rötter med andra slaviska språk. Detta innebär att om du redan kan ett slaviskt språk, kan du lära dig serbiska snabbare. Att lära sig ett nytt språk är en berikande upplevelse. Serbiska är mer än bara ett språk, det är en värld full av historia, kultur och potential. Att bemästra det kan vara början på en fantastisk resa.

Även serbiska nybörjare kan lära sig serbiska effektivt med “50LANGUAGES“ genom de praktiska meningarna. Först kommer du att lära känna språkets grundläggande strukturer. Exempel på dialoger hjälper dig att uttrycka dig på det främmande språket. Förkunskaper krävs inte.

Även avancerade elever kan upprepa och konsolidera det de har lärt sig. Du lär dig korrekta och ofta talade meningar och du kan använda dem direkt. Du kommer att kunna kommunicera i vardagliga situationer. Använd din lunchrast eller tid i trafiken för att lära dig några minuter serbiska. Du lär dig både på språng och hemma.