© milosk50 - Fotolia | Acropolis of Athens

Mësoni greqisht falas

Mësoni greqisht shpejt dhe lehtë me kursin tonë të gjuhës ‘Greqisht për fillestarët’.

sq Shqip   »   el.png Ελληνικά

Mësoni greqisht - Fjalët e para
Tungjatjeta! / Ç’kemi! Γεια! Geia!
Mirёdita! Καλημέρα! Kalēméra!
Si jeni? Τι κάνεις; / Τι κάνετε; Ti káneis? / Ti kánete?
Mirupafshim! Εις το επανιδείν! Eis to epanideín!
Shihemi pastaj! Τα ξαναλέμε! Ta xanaléme!

Pse duhet të mësoni greqisht?

Mësimi i gjuhës greke hap dyert e një kulture me mijëra vjet. Historia, mitologjia dhe filozofia greke janë burim i pasur i njohurisë dhe i të kuptuarit të botës. Greqia është një destinacion turistik i preferuar. Nëse flisni gjuhën vendase, përvoja juaj e udhëtimit do të jetë më e thellë, duke u marrë me njerëzit dhe kulturën në mënyrë më të drejtpërdrejtë. Greqishtja për fillestarët është një nga mbi 50 paketat e gjuhëve falas që mund të merrni nga ne. ‘50LANGUAGES’ është mënyra efektive për të mësuar greqisht online dhe falas. Materialet tona mësimore për kursin grek janë të disponueshme si në internet ashtu edhe si aplikacione për iPhone dhe Android.

Gjuha greke ka ndikuar shumë në gjuhën shqipe dhe në gjuhët e tjera evropiane. Shumë fjalë shqipe kanë rrënjët e tyre në greqisht, kështu që mësimi i gjuhës greke mund t‘ju ndihmojë të kuptoni më mirë gjuhën tuaj të nënës. Nëse jeni të interesuar për studimet e lashtësisë, mësimi i gjuhës greke është i domosdoshëm. Shumë tekste të rëndësishme të lashtësisë janë shkruar në greqisht dhe njohja e gjuhës do të ndihmojë në interpretimin e tyre. Me këtë kurs ju mund të mësoni greqisht në mënyrë të pavarur - pa mësues dhe pa shkollë gjuhësore! Mësimet janë të strukturuara qartë dhe do t’ju ndihmojnë të arrini qëllimet tuaja.

Mësimi i gjuhës greke mund të ndihmojë në zhvillimin e aftësive të mendimit tuaj. Gjuha greke ka një strukturë komplekse që stimulon mendimin logjik dhe kritik. Përveç kësaj, mësimi i gjuhës greke mund t‘ju ndihmojë të zgjeroni horizontet tuaja kulturore. Greqia ka një traditë të pasur letrare dhe artistike që mund të zbulohet më mirë nëse flisni gjuhën. Mësoni shpejt greqishten me 100 mësime të gjuhës greke të organizuara sipas temës. Skedarët audio MP3 për mësimet u folën nga folës të gjuhës greke. Ato ju ndihmojnë të përmirësoni shqiptimin tuaj.

Në tregun e punës, të mësuarit e gjuhës greke mund të jetë një avantazh. Gjuhët e huaja janë aftësi të çmuara në një botë gjithnjë e më të globalizuar. Së fundmi, mësimi i gjuhës greke është një udhëtim i bukur i njohurisë. Kjo është një gjuhë e bukur dhe e sfiduese që do të ndihmojë në zgjerimin e kuptimit tuaj për botën dhe veten.

Edhe fillestarët grekë mund të mësojnë greqisht në mënyrë efikase me ’50 GJUHË’ përmes fjalive praktike. Fillimisht do të njiheni me strukturat bazë të gjuhës. Shembuj të dialogëve ju ndihmojnë të shpreheni në një gjuhë të huaj. Nuk kërkohet njohuri paraprake.

Edhe nxënësit e avancuar mund të përsërisin dhe konsolidojnë atë që kanë mësuar. Ju mësoni fjali të sakta dhe të shpeshta dhe mund t’i përdorni menjëherë. Do të jeni në gjendje të komunikoni në situatat e përditshme. Përdorni pushimin tuaj të drekës ose kohën në trafik për të mësuar disa minuta greqisht. Ju mësoni në lëvizje si dhe në shtëpi.