© Sazonoff | Dreamstime.com

Naučite francuski besplatno

Naučite francuski brzo i lako uz naš jezični tečaj “Francuski za početnike“.

hr hrvatski   »   fr.png Français

Naučite francuski - prve riječi
Bog! / Bok! Salut !
Dobar dan! Bonjour !
Kako ste? / Kako si? Comment ça va ?
Doviđenja! Au revoir !
Do uskoro! A bientôt !

Što je posebno u vezi s francuskim jezikom?

Francuski jezik je poseban na mnogo načina. Pripada romanskoj skupini indoeuropskih jezika, zajedno s drugim jezicima poput španjolskog i talijanskog. No, ima niz specifičnosti koje ga čine jedinstvenim. Jedna od najistaknutijih značajki francuskog jezika je njegova fonetika. Francuski ima poseban set glasova, uključujući nekoliko posebnih samoglasnika i suglasnika, koji daju jeziku prepoznatljiv zvuk. Francuski za početnike jedan je od preko 50 besplatnih jezičnih paketa koje možete dobiti od nas. ‘50LANGUAGES’ je učinkovit način učenja francuskog jezika online i besplatno. Naši nastavni materijali za tečaj francuskog dostupni su online i kao iPhone i Android aplikacije.

Druga važna značajka francuskog jezika je njegova gramatika. Posebno se ističe upotreba roda i složeni sustav vremena i načina. Ovi gramatički aspekti mogu biti izazovni za učenje, ali čine jezik bogatim i raznolikim. Francuski jezik također je poznat po svom bogatom vokabularu. Mnoge riječi u francuskom jeziku prepoznatljive su u mnogim drugim jezicima, uključujući engleski, što je rezultat dugogodišnjeg utjecaja francuskog jezika na svjetske kulture. Uz ovaj tečaj možete samostalno učiti francuski - bez profesora i bez škole jezika! Lekcije su jasno strukturirane i pomoći će vam da postignete svoje ciljeve.

Važan aspekt francuskog jezika je njegov status kao jednog od službenih jezika Ujedinjenih naroda. Francuski se koristi u međunarodnoj diplomaciji i trgovini, što dodatno naglašava njegovu važnost na globalnoj razini. Francuski je također poznat po svojoj bogatoj literarnoj tradiciji. Književnici poput Victor Hugoa, Marcela Prousta i Albert Camusa stvorili su neka od najvažnijih djela svjetske literature na francuskom jeziku. Naučite brzo francuski uz 100 lekcija francuskog jezika organiziranih po temama. MP3 audio datoteke za lekcije govorili su izvorni govornici francuskog jezika. Pomažu vam da poboljšate svoj izgovor.

Osim toga, francuski je jedan od najromantičnijih jezika na svijetu. Njegov melodičan ton i elegantna struktura često se povezuju s romantikom i ljubavlju, što je dodatno obogatilo njegovu kulturu. Ukratko, francuski jezik je bogat i raznolik, sa značajkama koje ga čine posebnim. Njegova bogata povijest, kultura i utjecaj čine ga nezamjenjivim u svjetskoj lingvističkoj baštini.

Čak i početnici francuskog jezika mogu učinkovito naučiti francuski uz ’50LANGUAGES’ kroz praktične rečenice. Prvo ćete upoznati osnovne strukture jezika. Primjeri dijaloga pomažu vam da se izrazite na stranom jeziku. Predznanje nije potrebno.

Čak i napredni učenici mogu ponoviti i učvrstiti ono što su naučili. Naučiš ispravne i često izgovorene rečenice i odmah ih možeš koristiti. Moći ćete komunicirati u svakodnevnim situacijama. Iskoristite pauzu za ručak ili vrijeme u prometu da naučite nekoliko minuta francuskog. Učite u hodu kao i kod kuće.