© Carlosneto | Dreamstime.com

Lær nederlandsk gratis

Lær nederlandsk raskt og enkelt med språkkurset vårt “Nederlandsk for nybegynnere“.

nn Nynorsk   »   nl.png Nederlands

Lær nederlandsk - Første ord
Hei! Hallo!
God dag! Dag!
Korleis går det? Hoe gaat het?
Vi sjåast! Tot ziens!
Ha det så lenge! Tot gauw!

Hva er grunnene til å lære nederlandsk?

Å lære nederlandsk kan åpne mange dører. Nederlandsk snakkes av millioner av mennesker rundt om i verden, og er offisielt språk i Nederland, Belgia og Surinam. Språket er en inngang til en rik kultur og historie. Ved å forstå nederlandsk, vil du få en dypere forståelse av landets litteratur, kunst og filosofi. Nederlandsk for nybegynnere er en av over 50 gratis språkpakker som du kan få fra oss. ’50LANGUAGES’ er den effektive måten å lære nederlandsk online og gratis. Vårt undervisningsmateriell for nederlandskkurset er tilgjengelig både online og som iPhone- og Android-apper.

Nederlandsk er nyttig for karrieren. Nederland og Belgia har sterke økonomier, og mange internasjonale bedrifter har kontorer der. Nederlandsk er lett å lære for norsk-talende. Mange av ordene og grammatikken er lik norsk, noe som gjør det til en god introduksjon til læring av andre germanske språk. Med dette kurset kan du lære nederlandsk selvstendig - uten lærer og uten språkskole! Leksjonene er tydelig strukturerte og vil hjelpe deg å nå dine mål.

Studier viser at flerspråklighet kan ha mange fordeler. Det kan forbedre hukommelsen, øke flerkulturell forståelse og forbedre problemløsende ferdigheter. Å forstå nederlandsk kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av reiser. Mange nederlendere snakker engelsk, men de setter pris på når turister prøver å snakke deres språk. Lær nederlandsk raskt med 100 nederlandske språktimer organisert etter emne. MP3-lydfilene for leksjonene ble talt av nederlandsktalende som morsmål. De hjelper deg med å forbedre uttalen din.

Det er mange ressurser tilgjengelig for å lære nederlandsk. Fra online kurs til språkutvekslingsprogrammer, har du mange alternativer. Å lære nederlandsk er en givende opplevelse. Uansett hva dine grunner til å lære språket er, vil du sannsynligvis finne prosessen å være berikende og fornøyelig.

Selv nederlandske nybegynnere kan lære nederlandsk effektivt med “50LANGUAGES“ gjennom de praktiske setningene. Først vil du bli kjent med de grunnleggende strukturene i språket. Eksempeldialoger hjelper deg å uttrykke deg på fremmedspråket. Forkunnskaper er ikke nødvendig.

Selv avanserte elever kan gjenta og konsolidere det de har lært. Du lærer korrekte og ofte talte setninger, og du kan bruke dem umiddelbart. Du vil kunne kommunisere i hverdagssituasjoner. Bruk lunsjpausen eller tiden i trafikken til å lære noen minutter nederlandsk. Du lærer både på farten og hjemme.