© Avilovvictor79 | Dreamstime.com

Μάθετε Adyghe δωρεάν

Μάθετε Adyghe γρήγορα και εύκολα με το μάθημα γλώσσας μας «Adyghe για αρχάριους».

el Ελληνικά   »   ad.png адыгабзэ

Μάθετε Adyghe - Πρώτες λέξεις
Γεια! Сэлам! Sjelam!
Καλημέρα! Уимафэ шIу! Uimafje shIu!
Τι κάνεις; / Τι κάνετε; Сыдэу ущыт? Sydjeu ushhyt?
Εις το επανιδείν! ШIукIэ тызэIокIэх! ShIukIje tyzjeIokIjeh!
Τα ξαναλέμε! ШIэхэу тызэрэлъэгъущт! ShIjehjeu tyzjerjeljegushht!

Τι το ιδιαίτερο έχει η γλώσσα των Αδύγε;

“Η Αντιγχέα είναι μία πολύ ξεχωριστή γλώσσα που ομιλείται από τον Αντιγχέα λαό στην περιοχή του Καυκάσου. Αυτή η γλώσσα ανήκει στην Καυκασιανή οικογένεια γλωσσών και διαθέτει ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι η περίπλοκη φωνητική της. Η Αντιγχέα γλώσσα έχει 58 φωνήεντα και 60 σύμφωνα, μία από τις πιο μεγάλες φωνητικές συλλογές στον κόσμο. Το Adyghe για αρχάριους είναι ένα από τα 50 δωρεάν πακέτα γλωσσών που μπορείτε να λάβετε από εμάς. Το ‘50LANGUAGES’ είναι ο αποτελεσματικός τρόπος για να μάθετε τα Adyghe online και δωρεάν. Το διδακτικό μας υλικό για το μάθημα των Adyghe είναι διαθέσιμο τόσο στο διαδίκτυο όσο και ως εφαρμογές iPhone και Android.

Η δομή των προτάσεων στην Αντιγχέα είναι επίσης μοναδική, με την σειρά των λέξεων να είναι συχνά θέμα-αντικείμενο-ρήμα, διαφέροντας από πολλές άλλες γλώσσες. Ένα άλλο σημείο που κάνει την Αντιγχέα ξεχωριστή είναι η έλλειψη του αρσενικού και θηλυκού γένους. Αντίθετα, η γλώσσα χρησιμοποιεί εννοιολογικές κατηγορίες για την ταξινόμηση των ουσιαστικών. Με αυτό το μάθημα μπορείτε να μάθετε Αντίγκε ανεξάρτητα - χωρίς δάσκαλο και χωρίς σχολή ξένων γλωσσών! Τα μαθήματα είναι ξεκάθαρα δομημένα και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.

Σημαντικό χαρακτηριστικό είναι το ότι η Αντιγχέα δεν έχει προθέσεις, αλλά χρησιμοποιεί αντ‘ αυτού καταλήξεις λέξεων για να εκφράσει την σχέση μεταξύ των λέξεων σε μια πρόταση. Επιπλέον, η Αντιγχέα γλώσσα έχει πολύ λεπτομερή σύστημα αριθμών. Η γλώσσα χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό σύστημα αριθμών για τα διάφορα είδη αντικειμένων και οντοτήτων, το οποίο μπορεί να φαίνεται πολύπλοκο για έναν ομιλητή άλλης γλώσσας. Μάθετε γρήγορα Adyghe με 100 μαθήματα γλώσσας Adyghe οργανωμένα ανά θέμα. Τα αρχεία ήχου MP3 για τα μαθήματα εκφωνήθηκαν από γηγενείς ομιλητές των Adyghe. Σας βοηθούν να βελτιώσετε την προφορά σας.

Η Αντιγχέα γλώσσα έχει επίσης ένα πλούσιο σύστημα προφορικής παράδοσης, με πολλές παραδόσεις και παραμύθια που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε την αξία και την πολυπλοκότητα της Αντιγχέα γλώσσας, καθώς μας βοηθά να κατανοήσουμε τον πλούτο και την ποικιλομορφία των γλωσσών στον κόσμο.“

Ακόμη και οι αρχάριοι Adyghe μπορούν να μάθουν Adyghe αποτελεσματικά με «50LANGUAGES» μέσα από τις πρακτικές προτάσεις. Πρώτα θα γνωρίσετε τις βασικές δομές της γλώσσας. Δείγματα διαλόγων σας βοηθούν να εκφραστείτε στην ξένη γλώσσα. Δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση.

Ακόμη και οι προχωρημένοι μαθητές μπορούν να επαναλάβουν και να εμπεδώσουν ό,τι έχουν μάθει. Μαθαίνεις σωστές και συχνά προφερόμενες προτάσεις και μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις αμέσως. Θα μπορείτε να επικοινωνείτε σε καθημερινές καταστάσεις. Χρησιμοποιήστε το μεσημεριανό σας διάλειμμα ή το χρόνο σας στην κίνηση για να μάθετε μερικά λεπτά Αδύγε. Μαθαίνεις εν κινήσει αλλά και στο σπίτι.