© Nedomacki | Dreamstime.com

Μάθετε σερβικά δωρεάν

Μάθετε γρήγορα και εύκολα τα Σερβικά με το μάθημα γλώσσας «Σερβικά για αρχάριους».

el Ελληνικά   »   sr.png српски

Μάθετε Σερβικά - Πρώτες λέξεις
Γεια! Здраво! Zdravo!
Καλημέρα! Добар дан! Dobar dan!
Τι κάνεις; / Τι κάνετε; Како сте? / Како си? Kako ste? / Kako si?
Εις το επανιδείν! Довиђења! Doviđenja!
Τα ξαναλέμε! До ускоро! Do uskoro!

Τι το ιδιαίτερο έχει η σερβική γλώσσα;

“Η σερβική γλώσσα, μέρος της σλαβικής οικογένειας γλωσσών, είναι μοναδική για πολλούς λόγους. Μία ενδιαφέρουσα πτυχή είναι ότι γράφεται και στην κυριλλική και στη λατινική αλφαβήτα, κάτι που είναι σπάνιο για τις γλώσσες. Παρόλο που οι δύο αλφαβήτες είναι πολύ διαφορετικοί, η σερβική γλώσσα διατηρεί συνοχή ανάμεσα στις δύο μορφές της. Αυτό κάνει τη σερβική γλώσσα να ξεχωρίζει από άλλες γλώσσες της ίδιας οικογένειας. Τα Σερβικά για αρχάριους είναι ένα από τα 50 δωρεάν πακέτα γλωσσών που μπορείτε να λάβετε από εμάς. Το ‘50LANGUAGES’ είναι ο αποτελεσματικός τρόπος για να μάθετε Σερβικά διαδικτυακά και δωρεάν. Το διδακτικό μας υλικό για το μάθημα των Σερβικών είναι διαθέσιμο τόσο στο διαδίκτυο όσο και ως εφαρμογές iPhone και Android.

Το σερβικό φωνητικό σύστημα είναι ακόμα ένας από τους μοναδικούς τομείς. Έχει πολύ αυστηρούς κανόνες φωνητικής, με κάθε γράμμα να αντιστοιχεί σε έναν συγκεκριμένο ήχο, διευκολύνοντας την εκμάθηση της γλώσσας. Στη σερβική γλώσσα, υπάρχει μεγάλη ποικιλία διαλέκτων και ιδιωμάτων, που εμπλουτίζουν την πολιτιστική και γλωσσική ποικιλομορφία. Αυτό επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ διαφορετικών περιοχών και κοινοτήτων μέσα στη χώρα. Με αυτό το μάθημα μπορείτε να μάθετε σερβικά ανεξάρτητα - χωρίς δάσκαλο και χωρίς σχολή ξένων γλωσσών! Τα μαθήματα είναι ξεκάθαρα δομημένα και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.

Η σερβική γλώσσα περιέχει επίσης πολλές λέξεις από άλλες γλώσσες, όπως την τουρκική και τη γερμανική, προβάλλοντας την ιστορική επαφή μεταξύ αυτών των πολιτισμών. Αυτό δίνει μια ιδιαίτερη πολυπλοκότητα στο λεξιλόγιο της. Επιπλέον, η σερβική γλώσσα διαθέτει πλούσια φρασεολογία, που συχνά περιέχει βαθύ και πολυεπίπεδο νόημα. Τα σερβικά φρασεολογικά ιδιώματα αποτελούν σημαντικό κομμάτι της γλωσσικής ταυτότητας της χώρας. Μάθετε γρήγορα τα σερβικά με 100 μαθήματα σερβικής γλώσσας οργανωμένα ανά θέμα. Τα αρχεία ήχου MP3 για τα μαθήματα εκφωνήθηκαν από γηγενείς Σέρβους ομιλητές. Σας βοηθούν να βελτιώσετε την προφορά σας.

Οι διάφορες μορφές της σερβικής γλώσσας στη λογοτεχνία, την ποίηση και τη μουσική αποτελούν ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό. Οι λογοτεχνικές της εκφράσεις αποτυπώνουν την πλούσια ιστορία και την κουλτούρα της Σερβίας. Το χαρακτηριστικό της σερβικής γλώσσας είναι η ικανότητα της να συνδυάζει τη γλωσσική πολυπλοκότητα με την ακρίβεια, τη φωνητική σαφήνεια και την πολιτισμική ποικιλομορφία. Η γλώσσα, έτσι, δεν είναι μόνο ένας τρόπος επικοινωνίας, αλλά και ένας καθρέφτης της ιστορίας και της κουλτούρας της Σερβίας.

Ακόμη και οι αρχάριοι Σέρβοι μπορούν να μάθουν αποτελεσματικά τα Σερβικά με «50 ΓΛΩΣΣΕΣ» μέσα από τις πρακτικές προτάσεις. Πρώτα θα γνωρίσετε τις βασικές δομές της γλώσσας. Δείγματα διαλόγων σας βοηθούν να εκφραστείτε στην ξένη γλώσσα. Δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση.

Ακόμη και οι προχωρημένοι μαθητές μπορούν να επαναλάβουν και να εμπεδώσουν ό,τι έχουν μάθει. Μαθαίνεις σωστές και συχνά προφερόμενες προτάσεις και μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις αμέσως. Θα μπορείτε να επικοινωνείτε σε καθημερινές καταστάσεις. Χρησιμοποιήστε το μεσημεριανό σας διάλειμμα ή το χρόνο σας στην κίνηση για να μάθετε λίγα λεπτά Σερβικά. Μαθαίνεις εν κινήσει αλλά και στο σπίτι.