© Scanrail | Dreamstime.com

Μάθετε Φινλανδικά δωρεάν

Μάθετε φινλανδικά γρήγορα και εύκολα με το μάθημα γλώσσας «Φινλανδικά για αρχάριους».

el Ελληνικά   »   fi.png suomi

Μάθετε Φινλανδικά - Πρώτες λέξεις
Γεια! Hei!
Καλημέρα! Hyvää päivää!
Τι κάνεις; / Τι κάνετε; Mitä kuuluu?
Εις το επανιδείν! Näkemiin!
Τα ξαναλέμε! Näkemiin!

Τι το ιδιαίτερο έχει η φινλανδική γλώσσα;

Το φινλανδικό γλώσσα είναι μία από τις γλώσσες της Φινλανδίας και μια μέλος της οικογένειας των ουραλικών γλωσσών. Δεν έχει καμία συγγένεια με τις σκανδιναβικές γλώσσες όπως τα σουηδικά ή τα νορβηγικά. Διαθέτει μια πλούσια κλίση, που σημαίνει ότι η θέση των λέξεων μπορεί να αλλάξει το νόημα μιας πρότασης. Αυτό το καθιστά πολύ διαφορετικό από πολλές άλλες ευρωπαϊκές γλώσσες. Τα Φινλανδικά για αρχάριους είναι ένα από τα 50 δωρεάν πακέτα γλωσσών που μπορείτε να λάβετε από εμάς. Το ‘50LANGUAGES’ είναι ο αποτελεσματικός τρόπος για να μάθετε φινλανδικά διαδικτυακά και δωρεάν. Το διδακτικό μας υλικό για το μάθημα της Φινλανδίας είναι διαθέσιμο τόσο στο διαδίκτυο όσο και ως εφαρμογές iPhone και Android.

Έχει δεκαπέντε πτώσεις, πολύ περισσότερες από την τυπική ελληνική ή την αγγλική. Αυτό προσδίδει μεγάλη ακρίβεια στη γλώσσα όσον αφορά τις σχέσεις μεταξύ των λέξεων. Οι φωνήεντες της γλώσσας είναι επίσης ξεχωριστοί. Διαφορές στο μήκος των φωνηέντων μπορούν να δημιουργήσουν διαφορετικές λέξεις, γεγονός που δεν συμβαίνει σε πολλές άλλες γλώσσες. Με αυτό το μάθημα μπορείτε να μάθετε φινλανδικά ανεξάρτητα - χωρίς δάσκαλο και χωρίς σχολή ξένων γλωσσών! Τα μαθήματα είναι ξεκάθαρα δομημένα και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.

Σε πολλές περιπτώσεις, το φινλανδικό χρησιμοποιεί ενιαίες λέξεις για να εκφράσει σκέψεις που θα απαιτούσαν πολλές λέξεις στα ελληνικά. Αυτό το καθιστά πολύ οικονομικό. Η προφορά της γλώσσας είναι σχετικά ομαλή και ρυθμική, με λίγες εξαιρέσεις. Αυτό την καθιστά ευχάριστη για το αυτί και ευκολότερη για την εκμάθηση. Μάθετε γρήγορα φινλανδικά με 100 μαθήματα φινλανδικής γλώσσας οργανωμένα ανά θέμα. Τα αρχεία ήχου MP3 για τα μαθήματα εκφωνήθηκαν από φυσικούς ομιλητές της Φινλανδίας. Σας βοηθούν να βελτιώσετε την προφορά σας.

Το φινλανδικό έχει πολλές δανεισμένες λέξεις από γειτονικές γλώσσες, αλλά έχει διατηρήσει την αυθεντικότητά του με το πέρασμα του χρόνου. Αυτό της προσδίδει μια μοναδική ταυτότητα. Αν και είναι πολυπλοκή για μαθητές, πολλοί βρίσκουν το φινλανδικό ενδιαφέρον και ικανοποιητικό να μάθουν. Είναι ένα υπέροχο παράδειγμα της πολυμορφίας των γλωσσών του κόσμου.

Ακόμη και οι Φινλανδοί αρχάριοι μπορούν να μάθουν αποτελεσματικά τα φινλανδικά με το «50LANGUAGES» μέσα από τις πρακτικές προτάσεις. Πρώτα θα γνωρίσετε τις βασικές δομές της γλώσσας. Δείγματα διαλόγων σας βοηθούν να εκφραστείτε στην ξένη γλώσσα. Δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση.

Ακόμη και οι προχωρημένοι μαθητές μπορούν να επαναλάβουν και να εμπεδώσουν ό,τι έχουν μάθει. Μαθαίνεις σωστές και συχνά προφερόμενες προτάσεις και μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις αμέσως. Θα μπορείτε να επικοινωνείτε σε καθημερινές καταστάσεις. Χρησιμοποιήστε το μεσημεριανό σας διάλειμμα ή το χρόνο σας στην κίνηση για να μάθετε λίγα λεπτά Φινλανδικά. Μαθαίνεις εν κινήσει αλλά και στο σπίτι.