© Hel080808 | Dreamstime.com

Aprèn finès gratis

Aprèn finès ràpidament i fàcilment amb el nostre curs d‘idiomes “Finés per a principiants“.

ca català   »   fi.png suomi

Aprèn finès - Primeres paraules
Hola! Hei!
Bon dia! Hyvää päivää!
Com va? Mitä kuuluu?
A reveure! Näkemiin!
Fins aviat! Näkemiin!

Quina és la millor manera d’aprendre la llengua finlandesa?

Aprendre una llengua nova com el finès pot ser un repte per a molts. No obstant això, hi ha moltes estratègies que us poden ajudar a aconseguir aquest objectiu. Un dels mètodes més efectius és l‘immersió, que implica viure o passar una gran quantitat de temps en un entorn on es parla finès. L‘ús d‘aplicacions per a l‘aprenentatge de llengües és una altra bona estratègia. Aquestes aplicacions, com Duolingo o Babbel, us poden ajudar a familiaritzar-vos amb el vocabulari i la gramàtica bàsics del finès. A més, us permeten practicar a qualsevol lloc i moment. El finès per a principiants és un dels més de 50 paquets d’idiomes gratuïts que podeu obtenir de nosaltres. ’50LANGUAGES’ és la manera eficaç d’aprendre finès en línia i de forma gratuïta. Els nostres materials didàctics per al curs de finès estan disponibles en línia i com a aplicacions per a iPhone i Android.

Les classes d‘idiomes són una altra opció. Si podeu assistir a un curs de finès, tindreu l‘oportunitat d‘aprendre directament d‘un professor natiu. També podríeu interactuar amb altres estudiants, la qual cosa és una gran manera de practicar la parla i l‘escolta. L‘ús de llibres de text és també útil. Per a alguns, aquest mètode pot semblar antic, però és una forma eficaç d‘aprendre la llengua de forma estructurada. Podeu repassar les lliçons a la vostra pròpia velocitat i referir-vos a ells sempre que necessiteu aclariments. Amb aquest curs podeu aprendre finès de manera independent, sense professor i sense escola d’idiomes! Les lliçons estan clarament estructurades i t’ajudaran a assolir els teus objectius.

L‘estudi diari és crucial. Aprendre una llengua nova requereix compromís i disciplina. Dedicar una mica de temps cada dia a l‘estudi del finès us ajudarà a consolidar el que heu après i a progressar de manera constant. Un altre consell útil és buscar un company de llengua finlandesa. Podríeu intercanviar els vostres idiomes nadius o practicar junts el finès. Això no només us ajudarà a millorar la vostra fluïdesa, sinó que també us donarà una visió més profunda de la cultura finlandesa. Aprèn finès ràpidament amb 100 lliçons de finès organitzades per temes. Els fitxers d’àudio MP3 de les lliçons van ser parlats per parlants nadius de finès. T’ajuden a millorar la teva pronunciació.

L‘ús de mitjans de comunicació en finès pot ser una gran ajuda. Escoltar música, veure pel·lícules o llegir llibres en finès pot ajudar-vos a familiaritzar-vos amb els sons i les estructures de la llengua, i a millorar la vostra comprensió auditiva. Recordeu que aprendre una llengua nova és un procés que requereix temps i paciència. No us desanimeu si no veieu progressos immediats. Continueu practicant, estudiant i posant-vos en situacions on hàgiu de parlar finès, i segur que progressareu.

Fins i tot els principiants finlandesos poden aprendre finès de manera eficient amb ’50LANGUAGES’ a través de les frases pràctiques. Primer coneixeràs les estructures bàsiques de la llengua. Els diàlegs d’exemple us ajuden a expressar-vos en la llengua estrangera. No calen coneixements previs.

Fins i tot els estudiants avançats poden repetir i consolidar el que han après. Aprens frases correctes i pronunciades amb freqüència i les pots utilitzar immediatament. Seràs capaç de comunicar-te en situacions quotidianes. Aprofiteu la vostra pausa per dinar o el temps al trànsit per aprendre uns minuts de finès. S’aprèn tant en moviment com a casa.