© Jens Ottoson - Fotolia | Winter Camping in Sweden with northern lights

Aprèn nynorsk gratis

Aprèn Nynorsk de manera ràpida i senzilla amb el nostre curs d‘idiomes “Nynorsk per a principiants“.

ca català   »   nn.png Nynorsk

Aprèn Nynorsk - Primeres paraules
Hola! Hei!
Bon dia! God dag!
Com va? Korleis går det?
A reveure! Vi sjåast!
Fins aviat! Ha det så lenge!

Per què hauríeu d’aprendre nynorsk?

Aprendre nynorsk és una decisió fascinant per molts. Nynorsk, o “nou noruec“, és una de les dues llengües oficials de Noruega, al costat de bokmål. El seu aprenentatge ofereix una sèrie de beneficis únics i interessants. Primerament, aprendre nynorsk us proporciona una comprensió més profunda de la cultura noruega. Nynorsk té les seves arrels en les tradicions orals rurals de Noruega, que reflecteixen una part vital de la seva identitat cultural. Nynorsk per a principiants és un dels més de 50 paquets d’idiomes gratuïts que podeu obtenir de nosaltres. ’50LANGUAGES’ és la manera eficaç d’aprendre nynorsk en línia i de forma gratuïta. Els nostres materials didàctics per al curs de Nynorsk estan disponibles en línia i com a aplicacions per a iPhone i Android.

A més, aprendre nynorsk pot crear una connexió més estreta amb la gent local. Els noruecs sovint aprecien l‘esforç que suposa aprendre nynorsk, ja que no és tan comú entre els estudiants de llengües com el bokmål. Aprendre nynorsk també pot millorar diverses habilitats cognitives. Com passa amb qualsevol nova llengua, l‘aprenentatge del nynorsk pot enfortir la memòria, la concentració i la capacitat de resolució de problemes. Amb aquest curs podeu aprendre Nynorsk de manera independent, sense professor i sense escola d’idiomes! Les lliçons estan clarament estructurades i t’ajudaran a assolir els teus objectius.

Nynorsk pot ser un desafiament emocionant per als amants de les llengües. La seva sintaxi i vocabulari únic, juntament amb la seva ortografia distinta, ofereixen un repte interessant i enriquidor. El nynorsk és parlada per un segment significatiu de la població de Noruega. Aprendre aquesta llengua us pot proporcionar una gran quantitat de noves oportunitats per a la interacció social i professional. Aprèn nynorsk ràpidament amb 100 lliçons de nynorsk organitzades per tema. Els fitxers d’àudio MP3 de les lliçons van ser parlats per parlants nadius de Nynorsk. T’ajuden a millorar la teva pronunciació.

Preservar la diversitat lingüística és un altre motiu per aprendre nynorsk. Cada llengua que aprenem ajuda a mantenir viva una cultura única i a protegir el patrimoni cultural global. Per tant, hi ha moltes raons per aprendre nynorsk. Potser busques un repte, una connexió més profunda amb una cultura diferent, o simplement l‘oportunitat d‘aprendre una nova llengua. Sigui quina sigui la teva motivació, el nynorsk segur que serà una experiència valuosa i gratificant.

Fins i tot els principiants de Nynorsk poden aprendre Nynorsk de manera eficient amb “50LANGUAGES“ a través de les frases pràctiques. Primer coneixeràs les estructures bàsiques de la llengua. Els diàlegs d’exemple us ajuden a expressar-vos en la llengua estrangera. No calen coneixements previs.

Fins i tot els estudiants avançats poden repetir i consolidar el que han après. Aprens frases correctes i pronunciades amb freqüència i les pots utilitzar immediatament. Seràs capaç de comunicar-te en situacions quotidianes. Aprofiteu la pausa per dinar o el temps al trànsit per aprendre uns minuts de Nynorsk. S’aprèn tant en moviment com a casa.