© Nr1 | Dreamstime.com

Aprèn hongarès gratis

Aprèn hongarès de manera ràpida i senzilla amb el nostre curs d‘idiomes “Hongria per a principiants“.

ca català   »   hu.png magyar

Aprèn hongarès - Primeres paraules
Hola! Szia!
Bon dia! Jó napot!
Com va? Hogy vagy?
A reveure! Viszontlátásra!
Fins aviat! Nemsokára találkozunk! / A közeli viszontlátásra!

Quina és la millor manera d’aprendre l’idioma hongarès?

Aprendre hongarès és un repte apassionant, tot i que pot semblar difícil a causa de la seva complexitat gramatical. Començar amb l‘alfabet hongarès és un bon primer pas, ja que és diferent de l‘alfabet llatí. L‘ús de recursos en línia pot ser d‘ajuda, sobretot per als principiants. Hi ha una gran varietat de llocs web i aplicacions que ofereixen cursos d‘hongarès, com Duolingo o Babbel. Aquestes plataformes proporcionen una forma dinàmica i interactiva d‘aprendre l‘idioma. L’hongarès per a principiants és un dels més de 50 paquets d’idiomes gratuïts que podeu obtenir de nosaltres. ’50LANGUAGES’ és la manera eficaç d’aprendre hongarès en línia i de forma gratuïta. Els nostres materials didàctics per al curs d’hongarès estan disponibles en línia i com a aplicacions per a iPhone i Android.

Recordar que la pràctica regular és essencial. Intenta dedicar un temps cada dia a aprendre i practicar hongarès. Aquesta disciplina us ajudarà a assimilar millor el que apreneu i a fer que el coneixement sigui més durador. La música i les pel·lícules hongareses són eines excel·lents per millorar les vostres habilitats lingüístiques. Escoltar cançons o veure pel·lícules en hongarès pot ajudar-vos a familiaritzar-vos amb la pronunciació i la gramàtica, i a aprendre vocabulari en context. Amb aquest curs podeu aprendre hongarès de manera independent, sense professor i sense escola d’idiomes! Les lliçons estan clarament estructurades i t’ajudaran a assolir els teus objectius.

Parlar amb nadius pot ser extremadament beneficiós. Si no teniu accés a parlants nadius a la vostra zona, podeu utilitzar plataformes com Tandem o iTalki per trobar intercanvis de llengua en línia. No ignoreu la gramàtica. Tot i que l‘hongarès és famós per la seva complexitat gramatical, una bona comprensió de la gramàtica és essencial per aconseguir fluïdesa. Podeu utilitzar llibres de text o recursos en línia per aquesta tasca. Aprèn hongarès ràpidament amb 100 lliçons d’hongarès organitzades per temes. Els fitxers d’àudio MP3 de les lliçons van ser parlats per parlants nadius hongarès. T’ajuden a millorar la teva pronunciació.

Una forma eficaç d‘aprendre hongarès és fent immersió lingüística. Canviar l‘idioma del vostre mòbil o ordinador a hongarès, o visitar Hongria si és possible, pot ajudar-vos a aprendre més ràpidament. És vital mantenir una actitud positiva i pacient en tot el procés d‘aprenentatge. Recorda que cada petit progrés és important. Encara que l‘hongarès és complex, amb dedicació i esforç, segur que ho aconseguiràs.

Fins i tot els principiants hongaresos poden aprendre hongarès de manera eficient amb “50LANGUAGES“ a través de les frases pràctiques. Primer coneixeràs les estructures bàsiques de la llengua. Els diàlegs d’exemple us ajuden a expressar-vos en la llengua estrangera. No calen coneixements previs.

Fins i tot els estudiants avançats poden repetir i consolidar el que han après. Aprens frases correctes i pronunciades amb freqüència i les pots utilitzar immediatament. Seràs capaç de comunicar-te en situacions quotidianes. Aprofiteu la pausa per dinar o el temps al trànsit per aprendre uns minuts d’hongarès. S’aprèn tant en moviment com a casa.