Λεξιλόγιο

Μάθετε Επίθετα – Ταμίλ

குளிர்ச்சியான
குளிர்ச்சியான பானம்
kuḷircciyāṉa
kuḷircciyāṉa pāṉam
δροσερός
το δροσερό ποτό
காதலான
காதலான விலங்குகள்
kātalāṉa
kātalāṉa vilaṅkukaḷ
αγαπητός
τα αγαπητά κατοικίδια
காலி
காலியான திரை
kāli
kāliyāṉa tirai
άδειος
η άδεια οθόνη
வாராந்திர
வாராந்திர உயர்வு
vārāntira
vārāntira uyarvu
ετήσιος
η ετήσια αύξηση
சிறந்த
சிறந்த உணவு
ciṟanta
ciṟanta uṇavu
εξαιρετικός
ένα εξαιρετικό γεύμα
விதும்புத்தனமான
விதும்புத்தனமான பல்
vitumputtaṉamāṉa
vitumputtaṉamāṉa pal
χαλαρός
το χαλαρό δόντι
மீதி
மீதி பனி
mīti
mīti paṉi
υπόλοιπος
το υπόλοιπο χιόνι
முந்தைய
முந்தைய கதை
muntaiya
muntaiya katai
προηγούμενος
η προηγούμενη ιστορία
அழகான
அழகான பூனை குட்டி
aḻakāṉa
aḻakāṉa pūṉai kuṭṭi
χαριτωμένος
ένα χαριτωμένο γατάκι
நேராக
நேராகான படாதிகாரம்
nērāka
nērākāṉa paṭātikāram
άμεσος
ένα άμεσο χτύπημα
உண்மையான
உண்மையான மதிப்பு
uṇmaiyāṉa
uṇmaiyāṉa matippu
πραγματικός
η πραγματική αξία
ஒரே முறை
ஒரே முறை உள்ள நீர்வாயு பாதை
orē muṟai
orē muṟai uḷḷa nīrvāyu pātai
μοναδικός
ο μοναδικός υδραγωγός