© Wqsomeone | Dreamstime.com

Lær kinesisk forenklet gratis

Lær kinesisk raskt og enkelt med språkkurset vårt “Kinesisk for nybegynnere“.

nn Nynorsk   »   zh.png 中文(简体)

Lær kinesisk - Første ord
Hei! 你好 /喂 ! nǐ hǎo/ wèi!
God dag! 你好 ! Nǐ hǎo!
Korleis går det? 你 好 吗 /最近 怎么 样 ? Nǐ hǎo ma/ zuìjìn zěnme yàng?
Vi sjåast! 再见 ! Zàijiàn!
Ha det så lenge! 一会儿 见 ! Yīhuǐ'er jiàn!

Hva er den mest effektive metoden for å lære kinesisk (forenklet) språk?

Å legge ut på reisen for å lære forenklet kinesisk er en givende innsats som åpner for en rik kulturell og språklig verden. Fordypning er nøkkelen, siden den lar elever absorbere språket naturlig gjennom daglig bruk og media. Å omgi seg med kinesisktalende miljøer akselererer forståelse og flyt. Å starte med det grunnleggende, som å lære pinyin og grunnleggende karakterer, legger et solid grunnlag. Regelmessig trening, selv i korte perioder daglig, forbedrer retensjon og forståelse i stor grad. Tallrike nettplattformer og apper tilbyr interaktive måter å gjøre læring engasjerende på. Kinesisk (forenklet) for nybegynnere er en av over 50 gratis språkpakker du kan få fra oss. ’50LANGUAGES’ er den effektive måten å lære kinesisk (forenklet) online og gratis. Vårt undervisningsmateriell for kinesisk (forenklet) kurs er tilgjengelig både online og som iPhone- og Android-apper.

Å engasjere seg med morsmål gjennom språkutvekslingsprogrammer eller sosiale sammenkomster gir uvurderlig praktisk erfaring. Denne direkte interaksjonen er avgjørende for å forstå nyanser og forbedre samtaleferdigheter i en virkelig kontekst. Å sette spesifikke, oppnåelige mål holder elevene motiverte og på rett spor. Enten det er å lese en novelle, ha en fem minutters samtale eller gjenkjenne 100 karakterer, er hver prestasjon et skritt fremover i læringsreisen. Med dette kurset kan du lære kinesisk (forenklet) selvstendig - uten lærer og uten språkskole! Leksjonene er tydelig strukturerte og vil hjelpe deg å nå dine mål.

Å lese på kinesisk, starte med barnebøker eller enkle artikler, øker gradvis ordforrådet og forståelsen. Etter hvert som ferdighetene vokser, kan mer komplekse tekster håndteres, noe som beriker språkferdigheter og kulturell forståelse. Skriveøvelser, for eksempel journalføring på kinesisk eller å skrive korte meldinger, forsterker tegngjenkjenning og grammatikk. Tilbakemeldinger fra morsmål kan rette opp feil og forbedre læringen. Lær kinesisk (forenklet) raskt med 100 kinesisk (forenklet) språkleksjoner organisert etter emne. MP3-lydfilene for leksjonene ble talt av kinesiske (forenklede) morsmålere. De hjelper deg med å forbedre uttalen din.

Å lytte til kinesisk musikk, podcaster eller se filmer uten undertekster fordyper elevene i språket. Denne metoden hjelper med uttale, forståelse av muntlig kinesisk og tilvenning til språkets rytme og tone. Å ta i bruk en fleksibel tilnærming som kombinerer disse metodene kan gjøre læringen av forenklet kinesisk mer effektiv og morsom. Med dedikasjon og utholdenhet blir det å navigere i språkets kompleksitet en tilfredsstillende del av den språklige reisen.

Selv kinesisk (forenklet) nybegynnere kan lære kinesisk (forenklet) effektivt med “50LANGUAGES“ gjennom de praktiske setningene. Først vil du bli kjent med de grunnleggende strukturene i språket. Eksempeldialoger hjelper deg å uttrykke deg på fremmedspråket. Forkunnskaper er ikke nødvendig.

Selv avanserte elever kan gjenta og konsolidere det de har lært. Du lærer korrekte og ofte talte setninger, og du kan bruke dem umiddelbart. Du vil kunne kommunisere i hverdagssituasjoner. Bruk lunsjpausen eller tiden i trafikken til å lære noen minutter kinesisk (forenklet). Du lærer både på farten og hjemme.