© satori - Fotolia | Garden full of flowers

Mësoni japonisht falas

Mësoni gjuhën japoneze shpejt dhe lehtë me kursin tonë të gjuhës “Japonisht për fillestarët“.

sq Shqip   »   ja.png 日本語

Mësoni japonisht - Fjalët e para
Tungjatjeta! / Ç’kemi! こんにちは ! kon'nichiwa!
Mirёdita! こんにちは ! kon'nichiwa!
Si jeni? お元気 です か ? ogenkidesuka?
Mirupafshim! さようなら ! sayōnara!
Shihemi pastaj! またね ! mata ne!

Pse duhet të mësoni japonisht?

Gjuha japoneze është një sfidë e madhe, por e vlen ta mësosh. Ky proces do t’ju ndihmojë të rritni aftësitë tuaja kognitive dhe të zgjeroni horizontet tuaja kulturore. Ndërsa anglika mund të jetë gjuha më e folur në botë, japoneza është gjuha e trete më e folur në internet. Një arsye tjetër për ta mësuar japonezen është se ky gjuhë ka një ndikim të madh në kulturën botërore. Japonia është një lider në industrinë e teknologjisë, animacionit dhe modeve. Nëse flisni japonezisht, do të keni akses më të lehtë në këto fusha dhe do të kuptoni më mirë trendet botërore. Japonishtja për fillestarët është një nga mbi 50 paketat e gjuhëve falas që mund të merrni nga ne. ’50LANGUAGES’ është mënyra efektive për të mësuar japonez në internet dhe falas. Materialet tona mësimore për kursin japonez janë të disponueshme si në internet ashtu edhe si aplikacione për iPhone dhe Android.

Gjuha japoneze është gjithashtu e vlefshme për shkak të ndikimit të saj në artin dhe letërsinë. Duke mësuar japonezen, do të keni akses direkt në letërsinë e pasur dhe origjinale të Japonisë. Ky gjuhë gjithashtu do t‘ju ndihmojë të kuptoni dhe të vlerësoni artin japonez, duke ju ndihmuar të fitoni një perspektivë të re. Nëse doni të bëheni konkurrues në tregun e punës, mësimi i japonezës mund të jetë një plus. Një aftësi gjuhësore e tillë do të hapë mundësi të reja pune dhe do të rrisë shanset tuaja për të gjetur punë. Kompanitë në botë vlerësojnë shumë individët që flasin më shumë se një gjuhë. Me këtë kurs ju mund të mësoni japonisht në mënyrë të pavarur - pa mësues dhe pa shkollë gjuhësore! Mësimet janë të strukturuara qartë dhe do t’ju ndihmojnë të arrini qëllimet tuaja.

Përveç kësaj, mësimi i japonezës mund të ndihmojë në rritjen e vetëdisiplinës dhe përqendrimit. Kjo gjuhë ka një strukturë të ndërlikuar gramatikore dhe shkrimi i saj është unik, kështu që kërkon kohë dhe përkushtim për ta mësuar atë siç duhet. Por përkushtimi juaj do të shpërblehet me një sens të madh të arritjes. Një arsye tjetër është se mësimi i japonezës mund të jetë një mjet i shkëlqyeshëm për tu marrë me stresin. Mësimi i një gjuhe të re mund të ndihmojë në shkëputjen nga rutina e përditshme dhe mund të ofrojë një ndjenjë të qetësisë dhe të qenësishmërisë. Mësoni shpejt japonisht me 100 mësime të gjuhës japoneze të organizuara sipas temës. Skedarët audio MP3 për mësimet u folën nga folës japonezë amtare. Ato ju ndihmojnë të përmirësoni shqiptimin tuaj.

Gjuha japoneze gjithashtu mund të ndihmojë në zhvillimin e një marrëdhënieje më të thellë me kulturën japoneze. Duke mësuar këtë gjuhë, do të keni mundësinë të komunikoni më mirë me japonezët dhe të kuptoni më thellë traditat dhe zakonet e tyre. Pra, mësimi i gjuhës japoneze ka shumë përfitime, nga zgjerimi i horizonteve tuaja deri te krijimi i marrëdhënieve më të forta kulturore. Pavarësisht sfidave, mësimi i kësaj gjuhe është një investim që mund të japë shpërblime të mëdha në të ardhmen.

Edhe fillestarët japonezë mund të mësojnë japonisht në mënyrë efikase me ’50 GJUHË’ përmes fjalive praktike. Fillimisht do të njiheni me strukturat bazë të gjuhës. Shembuj të dialogëve ju ndihmojnë të shpreheni në një gjuhë të huaj. Nuk kërkohet njohuri paraprake.

Edhe nxënësit e avancuar mund të përsërisin dhe konsolidojnë atë që kanë mësuar. Ju mësoni fjali të sakta dhe të shpeshta dhe mund t’i përdorni menjëherë. Do të jeni në gjendje të komunikoni në situatat e përditshme. Përdorni pushimin tuaj të drekës ose kohën në trafik për të mësuar disa minuta japonisht. Ju mësoni në lëvizje si dhe në shtëpi.