Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Tue Mar 05, 2024

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
eg du   See hint
2. njё, dy, tre
ein, , tre   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
likar kakao og eplejus.   See hint
4. Enёt janë të palara.
Opvasken skiten.   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
Eg til flyplassen.   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
Likar svin?   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
Kvar busshaldeplassen?   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
Kvar slottet?   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
Ta deg solkrem.   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
treng ein bor og ein skrutrekkar.   See hint