© Johannes Schumann | 50LANGUAGES LLC

Lær Punjabi gratis

Lær Punjabi raskt og enkelt med språkkurset vårt “Punjabi for nybegynnere“.

nn Nynorsk   »   pa.png ਪੰਜਾਬੀ

Lær Punjabi - Første ord
Hei! ਨਮਸਕਾਰ! namasakāra!
God dag! ਸ਼ੁਭ ਦਿਨ! Śubha dina!
Korleis går det? ਤੁਹਾਡਾ ਕੀ ਹਾਲ ਹੈ? Tuhāḍā kī hāla hai?
Vi sjåast! ਨਮਸਕਾਰ! Namasakāra!
Ha det så lenge! ਫਿਰ ਮਿਲਾਂਗੇ! Phira milāṅgē!

Hva er grunnene til å lære Punjabi?

Det er mange grunnar til å lære punjabi. Dette språket er utbreidd i land som India og Pakistan, og det har sin eigen kultur. Grammatikken og ordstrukturen i punjabi gir nye erfaringar i språklæring. Det kan utvide dine språklige evner, og å integrere språket i din erfaring kan forbedre dine språkutviklingsferdigheter. Punjabi for nybegynnere er en av over 50 gratis språkpakker som du kan få fra oss. ’50LANGUAGES’ er den effektive måten å lære Punjabi online og gratis. Vårt undervisningsmateriell for Punjabi-kurset er tilgjengelig både online og som iPhone- og Android-apper.

Å lære punjabi kan utvide dine jobbmuligheter. Det gir flere muligheter til å finne arbeid i land som India og Pakistan. I tillegg gir det flere muligheter til å jobbe i internasjonale bedrifter som krever kunnskap i dette språket. Å lære punjabi kan utvide din verdensforståelse. Det kan hjelpe deg til å forstå mennesker som bor i andre deler av verden. I tillegg kan det hjelpe deg til å lære mer om punjabi kultur, litteratur og historie. Med dette kurset kan du lære Punjabi selvstendig - uten lærer og uten språkskole! Leksjonene er tydelig strukturerte og vil hjelpe deg å nå dine mål.

Å lære punjabi kan forbedre dine vennskapsforhold. Det kan hjelpe deg med å kommunisere med mennesker, forstå deres verdier og ideer. Læring av språk kan hjelpe deg med å forbedre din posisjon i samfunnet. Å lære punjabi gir deg muligheten til å mestre de viktigste aspektene av språket. Gjennom språklæring kan du forstå moderne, historiske og kulturelle aspekter av språket. Lær Punjabi raskt med 100 Punjabi språktimer organisert etter emne. MP3-lydfilene for leksjonene ble talt av innfødte Punjabi-høyttalere. De hjelper deg med å forbedre uttalen din.

Å lære punjabi krever stor oppmerksomhet på ditt eget språk. Dette kan hjelpe deg til å forstå grammatikken, ordformasjonen og uttalen av ditt eget språk bedre. Det er mange grunnar til å lære punjabi: det unike med språket, lettheten ved læring, jobbmuligheter, utvidelse av din verdensforståelse og vennskapsforhold. Denne erfaringen kan utvide dine språklige ferdigheter, jobbmuligheter, verdensforståelse og hjelpe deg med å få flere venner.

Selv Punjabi-nybegynnere kan lære Punjabi effektivt med “50LANGUAGES“ gjennom de praktiske setningene. Først vil du bli kjent med de grunnleggende strukturene i språket. Eksempeldialoger hjelper deg å uttrykke deg på fremmedspråket. Forkunnskaper er ikke nødvendig.

Selv avanserte elever kan gjenta og konsolidere det de har lært. Du lærer korrekte og ofte talte setninger, og du kan bruke dem umiddelbart. Du vil kunne kommunisere i hverdagssituasjoner. Bruk lunsjpausen eller tiden i trafikken til å lære noen minutter Punjabi. Du lærer både på farten og hjemme.