© wong yu liang - Fotolia | Dried date palm fruits or kurma, ramadan food

Tanuljon arabul ingyen

Tanuljon gyorsan és egyszerűen arabul az „Arab kezdőknek” nyelvtanfolyamunkon.

hu magyar   »   ar.png العربية

Tanulj arabul - Az első szavak
Szia! ‫مرحبًا!‬ mrhbana!
Jó napot! ‫مرحبًا! / نهارك سعيد!‬ mrhbana! / nuharik saeid!
Hogy vagy? ‫كبف الحال؟ / كيف حالك؟‬ kbif alhala? / kayf halk?
Viszontlátásra! ‫إلى اللقاء‬ 'iilaa alliqa'
Nemsokára találkozunk! / A közeli viszontlátásra! ‫أراك قريباً!‬ arak qrybaan!

Mi a legjobb módja az arab nyelv tanulásának?

Az arab nyelv tanulása kihívást jelenthet, de a megfelelő módszerekkel leegyszerűsíthető. Az első lépés a digitális forrásokból való tanulás lehet. Sok weboldal és applikáció áll rendelkezésre, amelyek segítséget nyújtanak az alapszabályok, szavak és kifejezések elsajátításában. A szókincs bővítése létfontosságú. Az arab nyelv gazdag szókincset kínál, így a szavak jelentésének, használatának és kiejtésének megértése segíthet a beszéd finomításában. A szótárak és nyelvtani könyvek nagy segítséget nyújthatnak ebben. Az arab kezdőknek egyike annak a több mint 50 ingyenes nyelvi csomagnak, amelyeket tőlünk szerezhet be. Az „50LANGUAGES” a hatékony módja az arab online és ingyenes tanulásának. Az arab nyelvtanfolyamhoz készült oktatóanyagaink online és iPhone és Android alkalmazásként is elérhetők.

Kapcsolódjon az arab nyelven beszélő közösségekhez. Az interneten található közösségi oldalakon sok arab nyelvű csoporttal találkozhat. Az ilyen közösségekben a nyelvet valós környezetben gyakorolhatja, ami a tanulást hatékonyabbá teszi. Az aktív hallgatás és gyakorlás kulcsfontosságú. Az arab nyelven beszélő emberekkel folytatott beszélgetések, arab filmek, zenék és rádióműsorok hallgatása segíthet a nyelv hangzásának, intonációjának és ritmusának megértésében. Ezzel a tanfolyammal önállóan tanulhatsz arabul – tanár és nyelviskola nélkül! A leckék világosan felépítettek, és segítenek elérni céljaidat.

Az olvasás is fontos eszköz. Próbáljon meg arab nyelvű könyveket, újságokat és online tartalmakat olvasni. Ez javítja az olvasási és írási készségeket, segíti a szókincs bővítését és a nyelvtan megértését. Legyen türelmes önmagával. A nyelvtanulás időigényes folyamat, és a gyakorlás nélkül lehetetlen. A hibák a tanulás részei, tehát ne féljen hibázni, és a gyakorlatban alkalmazza a nyelvet. Tanuljon gyorsan arabul 100 arab nyelvleckét témakörök szerint rendezve. Az órákon az MP3 hangfájlokat arab anyanyelvűek beszélték. Segítenek a kiejtés javításában.

Ajánlott hivatalos nyelvtanfolyamon részt venni. A szakképzett tanárok által vezetett órák lehetővé teszik a strukturált tanulást és a nyelv mélyebb megértését. Az arab nyelvet tanulni kihívás, de a fent említett módszerek segíthetnek. Legyen nyitott, kitartó és élvezze a tanulás folyamatát. Az arab nyelv különleges és gazdag, ami érdekes tanulási élményt nyújt.

Még az arab kezdők is hatékonyan tanulhatnak arabul az „50LANGUAGES” segítségével a gyakorlati mondatokon keresztül. Először megismerheti a nyelv alapvető szerkezeteit. A mintapárbeszédek segítenek abban, hogy idegen nyelven fejezze ki magát. Előzetes tudás nem szükséges.

Még a haladó tanulók is megismételhetik és megszilárdíthatják a tanultakat. Megtanulja a helyes és gyakran elhangzott mondatokat, és azonnal felhasználhatja azokat. Képes lesz kommunikálni a mindennapi helyzetekben. Használja az ebédszünetet vagy a forgalomban töltött időt, hogy megtanuljon néhány percet arabul. Útközben és otthon is tanulhatsz.