© Martinmark | Dreamstime.com

Aprèn anglès als EUA de forma gratuïta

Aprèn anglès americà ràpid i fàcilment amb el nostre curs d‘idiomes “Anglès americà per a principiants“.

ca català   »   em.png English (US)

Aprèn anglès americà - Primeres paraules
Hola! Hi!
Bon dia! Hello!
Com va? How are you?
A reveure! Good bye!
Fins aviat! See you soon!

Què té d’especial l’anglès americà?

L‘anglès americà és una variant de l‘anglès amb nombroses particularitats. Tot i que comparteix molts trets amb altres variants de l‘anglès, té diverses característiques úniques que reflecteixen la seva història i cultura. La pronunciació de l‘anglès americà és notablement diferent de la de moltes altres variants de l‘anglès. Per exemple, l‘anglès americà tendeix a accentuar més les vocals ròtiques, una característica que el distingeix de l‘anglès britànic. L’anglès (EUA) per a principiants és un dels més de 50 paquets d’idiomes gratuïts que podeu obtenir de nosaltres. ’50LANGUAGES’ és la manera eficaç d’aprendre anglès (EUA) en línia i de forma gratuïta. Els nostres materials didàctics per al curs d’anglès (EUA) estan disponibles en línia i com a aplicacions per a iPhone i Android.

El vocabulari de l‘anglès americà també és distintiu. Ha incorporat paraules de moltes altres llengües, com l‘espanyol, el francès, les llengües natives americanes i més. Aquesta diversitat lingüística reflecteix el crisol de cultures que és els Estats Units. La gramàtica de l‘anglès americà té també les seves peculiaritats. Hi ha diverses diferències entre l‘anglès americà i britànic, com l‘ús de “gotten“ com a passat de “get“, o l‘ús de preposicions diferents en certes frases. Amb aquest curs podeu aprendre anglès (EUA) de manera independent, sense professor i sense escola d’idiomes! Les lliçons estan clarament estructurades i t’ajudaran a assolir els teus objectius.

L‘anglès americà té una gran varietat de diales. Cada regió dels Estats Units té el seu propi accent i fins i tot el seu propi vocabulari. Aquesta diversitat regional afegeix una gran riquesa a la llengua. L‘ortografia de l‘anglès americà és una altra àrea on difereix de l‘anglès britànic. L‘anglès americà sovint elimina lletres “extra“ en paraules com “color“ o “center“, reflectint l‘influència del reformador de l‘ortografia Noah Webster. Aprèn anglès (EUA) ràpidament amb 100 lliçons d’anglès (EUA) organitzades per tema. Els fitxers d’àudio MP3 de les lliçons van ser parlats per parlants nadius d’anglès (EUA). T’ajuden a millorar la teva pronunciació.

L‘anglès americà ha tingut una gran influència en altres variants de l‘anglès a través dels mitjans de comunicació. Pel·lícules, música i llibres americans han difós l‘anglès americà a tot el món, influenciant altres parlants d‘anglès. Per tant, l‘anglès americà és una llengua fascinant amb moltes característiques úniques. Des de la seva pronunciació distintiva i vocabulari fins a la seva gramàtica i ortografia, l‘anglès americà és una variant de l‘anglès plena de diversitat i riquesa.

Fins i tot els principiants en anglès (EUA) poden aprendre anglès (EUA) de manera eficient amb ’50LANGUAGES’ a través de les frases pràctiques. Primer coneixeràs les estructures bàsiques de la llengua. Els diàlegs d’exemple us ajuden a expressar-vos en la llengua estrangera. No calen coneixements previs.

Fins i tot els estudiants avançats poden repetir i consolidar el que han après. Aprens frases correctes i pronunciades amb freqüència i les pots utilitzar immediatament. Seràs capaç de comunicar-te en situacions quotidianes. Aprofiteu la vostra pausa per dinar o el temps al trànsit per aprendre uns minuts d’anglès (EUA). S’aprèn tant en moviment com a casa.