Vārdu krājums

Uzziniet īpašības vārdus – tamilu

அழகில்லாத
அழகில்லாத போக்ஸிங் வீரர்
aḻakillāta
aḻakillāta pōksiṅ vīrar
neglīts
neglītais bokseris
தவறான
தவறான பல்
tavaṟāṉa
tavaṟāṉa pal
nepareizs
nepareizās zobu protezēšana
குழைவான
குழைவான தொங்கி பாலம்
kuḻaivāṉa
kuḻaivāṉa toṅki pālam
šaurs
šaura tilta piekare
குளிர்
குளிர் மனைவாழ்க்கை
kuḷir
kuḷir maṉaivāḻkkai
ziemas
ziemas ainava
உண்மையான
உண்மையான உத்தமம்
uṇmaiyāṉa
uṇmaiyāṉa uttamam
godīgs
godīgs solījums
கிடைக்கக்கூடிய
கிடைக்கக்கூடிய காற்று ஆற்றல்
kiṭaikkakkūṭiya
kiṭaikkakkūṭiya kāṟṟu āṟṟal
pieejams
pieejamā vēja enerģija
எதிர்கால
எதிர்கால மின் உற்பத்தி
etirkāla
etirkāla miṉ uṟpatti
nākotnē
nākotnes enerģijas ražošana
வேறுபட்ட
வேறுபட்ட நிற பேன்சில்கள்
vēṟupaṭṭa
vēṟupaṭṭa niṟa pēṉcilkaḷ
dažāds
dažādas krāsas zīmuļi
உழைந்து
உழைந்து காலம்
uḻaintu
uḻaintu kālam
miegaina
miegaina fāze
ஆங்கில
ஆங்கில பாடம்
āṅkila
āṅkila pāṭam
angļu
angļu valodas nodarbība
சேர்க்கப்பட்ட
சேர்க்கப்பட்ட கார்குழாய்கள்
cērkkappaṭṭa
cērkkappaṭṭa kārkuḻāykaḷ
iekļauts
iekļautie salmi
வெள்ளி
வெள்ளி வண்டி
veḷḷi
veḷḷi vaṇṭi
sudrabains
sudrabains automobilis